Mamić u finalu 37. Zlatne rukavice

Hrvatski boksački reprezentativac Diego Mamić (60 kg) plasirao se u finale jakog međunarodnog turnira za mlađe seniore u Srbiji. Mamić je u Subotici na bodove pobijedio odličnog Kazakhstanca Alikhana Sembaya. 

Ovo je još jedna velika pobjeda za Diega, inače standardnog reprezentativca Hrvatske. U finalu, koje je na rasporedu sutra Čeka ga izuzetno čvrst Turčin Kursat Ozhan Utku, koji je u polufinalu slavio protiv odličnog Brazilca Reisa Oliveire.

Nažalost u drugom polufinalnom dvoboju prvog dijela polufinala, Nikolina Ćaćić, zaustavila se na bronci. Naša sjajna boksačica, viceprvakinja svijeta do 57 kg, isprobala je u Vojvodini na 37. Zlatnoj rukavici novu, nižu kategoriju. U ogledu sa viceprvakinjom svijeta do 54 kf Indijkom Poonam, naša boksačica tijesno je izgubila 3:2.

Jučer je u četvrtfinalu zaustavljen i velteraš Karlo Sabljić. Njega je na bodove pobijedio Crnogorac Miloš Krasnići.

Danas još u ring u Subotici ulaze Gabrijel Veočić u 75 kg i Petar Leskur (81 kg). Vjerujemo da će oni podebljati broj boksača Lijepe naše u finalu sutra.

Inače, prijenose putem facebooka možete pratiti na stranici: https://web.facebook.com/bokserskisavez/videos/2062758410686549/