Loš start u Vrbasu

Hrvatski reprezentativci nisu dobro krenuli sa svojim nastupima u Srbiji. Na drugom juniorskom Kupu nacija u Vojvodini, već prvog dana natjecanja od nastavka su se oprostili četvero naših predstavnika. Prema informacijama trenera, dva poraza stigla su nezasluženo.

Antun Lovaković vodio je pravi rat protiv Srbina Branka Zeremskog. Kako javlja trener Goran Ivezić, naš je boksač bio bolji i uspio je dvaput dobro uzdrmati suparnika. I dok je naš kut bio siguran u pobjedu, suci oko ringa odlučili su da je domaći boksač bio bolji. U dvorani Drago Jovović zaustavljen je i naš dvostruki osvajač europske kadetske bronce Borna Lončarić (+80kg). On je također pokazao zavidan boks, međutim i u tom susreta suci su dali za pravo suparniku, Indijcu Jugnoou.

Marta Kožulj (57 kg) izgubila je prekidom u prvoj rundi od Ruskinje, dok je trener Mario Nikolić u prvoj rundi protiv Gruzijca bacio ručnik Petru Krešimiru Kneževiću (63 kg).

U turniru imamo još dvoje predstavnika u 70 Luciju Postulović i u 75 kg Petra Kuhara.

Susrete možete pratiti na www.subotica.rs/vrbas