LIVE STREAMING Teškaš Borna Lončarić protiv indijskog favorita u meču za četvrtfinale

LIVE STREAMING Teškaš Borna Lončarić protiv indijskog favorita u meču za četvrtfinale

Hrvatski prvak u teškoj kategoriji (91 kg) Borna Lončarić u subotu, 17. travnja u posljednjem meču petog dana natjecanja na Svjetskom prvenstvu mlađih seniora u Kielcu borit će se za četvrtfinale protiv Indijca Vishala Gupte. Meč Lončarić – Gupta u rasporedu je 12. borba večernjeg programa na ringu A i početak je predviđen oko 20.45 sati. Live streaming bit će dostupan na sljedećoj poveznici:

https://www.youtube.com/watch?v=adCE9Zi72P0

https://www.youtube.com/watch?v=adCE9Zi72P0

Borna Lončarić, član BK Davida iz Koprivnice (trener je izbornik Dražen Kuhar) u prvom je kolu bio slobodan, dok je Indijac Gupta jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio Bugarina Stoeva.

Indijac Gupta je prema procjenama AIBA-inih stručnjaka svrstan među najveće favorite za postolje u teškoj kategoriji na SP-u mlađih seniora u Poljskoj.

Lončarić će morati biti u najjačem izdanju da bi otvorio put prema završnici, a pobjednik njihovog meča borit će se za odličje u četvrtzavršnici u ponedjeljak, 19. travnja u popodnevnom programu.

U četvrtfinalu čeka ga bolji iz dvoboja Jordanca i Kazahstanca koji se večeras (oko 20.30 sati) bore meč prije Lončarića i Gupte.

Uzdamo se u Bornu i njegovo već zavidno iskustvo na međunarodnoj sceni – Lončarić je na kontinentalnim prvenstvima dosad već osvojio tri medalje na kadetskim i juniorskim prvenstvima.

Superteškaš Josip Ćorić (+91 kg) u nedjelju, 18. travnja u večernjem programu borit će se za svjetsku medalju protiv Kubanca Fernanda Lopeza Arzole. AIBA-in stručni tim također je Arzolu označio kao glavnog favorita za postolje u superteškoj kategoriji na Svjetskom prvenstvu, no naveli su da i naš Super Josip u strahovito jakoj konkurenciji ima izglede za odličje. Ždrijeb je bio nemilosrdan i spojio ih u presudnom dvoboju za medalju.

Prema onome što je Josip Ćorić prezentirao u dva uvodna meča protiv Moldavca i Španjolca i dvije pobjede prekidima, ne sumnjamo da će gorostas iz Čapljine biti u top-izdanju u nedjelju protiv najzahtjevnijeg suparnika –  u odlučujućem meču s kubanskim adutom.

Svi rasporedi, rezultati i live streaming sa Svjetskog prvenstva mlađih seniora dostupni su na sljedećoj poveznici

https://www.aiba.org/2021-aiba-youth-mens-and-womens-world-boxing-championships/

 

 

Najnovije vijesti

Pretraživanje