LIVE STREAMING EP U-22 Veočić četvrti meč iza 19 sati, Cvetković dvanaesti

LIVE STREAMING EP U-22 Veočić četvrti meč iza 19 sati, Cvetković dvanaesti

Drugog dana natjecanja na Europskom prvenstvu U-22 u Rosetu, u petak, 18. lipnja 2021. nastupaju dvojica hrvatskih boksača – Gabrijel Veočić u srednjoj kategoriji (do 75 kg) i Leo Cvetković u poluteškoj (do 81 kg).

Obojica imaju mečeve u večernjem programu iza 19 sati.

Brođanin Veočić, koji je u mlađim kategorijama osvojio već tri europske medalje, kao četvrti nositelj borit će se u osmini finala kategorije do 75 kg protiv bugarskog reprezentativca Ramija Mofina Kiwada koji je u šesnaestini finala tijesnom podijeljenom odlukom sudaca 3:2 pobijedio predstavnika Bjelorusije.

Veočićev meč na rasporedu je četvrti meč večernjeg programa od 19 sati (predviđeni početak u 19.45 sati) na ringu B. Gabrijela pobjeda vodi u četvrtfinale i borbu za medalju u ponedjeljak, 21. lipnja protiv boljeg iz dvoboja Irca Gabriela Dossena (5. nositelj) i Francuza Fendera.

Poluteškaš iz Omege Zagreb Leo Cvetković, srebrni s EP mlađih seniora 2018. godine, u kategoriji do 81 kg u rasporedu boksa posljednji, dvanaesti meč večernjeg programa u 19 sati na ringu A (predviđeni početak u 21.45 sati).

Cvetković se u šesnaestini finala bori protiv Čeha Maxima Schejbala. Pobjedom bi se plasirao u osminu finala u subotu, 19. lipnja protiv trećeg nositelja Finca Nikite Nystadta.

Osminu finala već je izborio Petar Cetinić (do 69 kg) koji se u subotu, 19. lipnja bori protiv trećeg nositelja Talijana Malange, a u subotu u ring izlazi i Diego Mamić u osmini finala kategorije do 60 kg (slobodan u prvom kolu).

Olimpijka Nikolina Ćaćić, svjetska i europska viceprvakinja u mlađim seniorkama,  borit će se u četvrtfinalu kategorije do 57 kg, u prvom meču za hrvatsku medalju iz Roseta u nedjelju, 20. lipnja.

Svi mečevi iz Roseta mogu se pratiti u live streamingu, a na sljedećoj poveznici su i svi rezultati i rasporedi po kategorijama:

http://euroboxingu22.fpi.it/

Gabrijel Veočić FOTO: Laura Zorko/Kontura

Leo Cvetković FOTO: Laura Zorko/Kontura

 

Najnovije vijesti

Pretraživanje