Kup nacija: Bronce za Beram i Vučić

20160111_175732Hrvatske boksačke reprezentativke okončale su nastupna Kupu nacija u Srbiji sa dvije bronce. Naše reprezentativke Sara Beram i Jovana Vučiću odličnim  polufinalnim borbama nisu uspjele izboriti finale najvećeg svjetskog ženskog boksačkog turnira.

Sara Beram (57 kg) suprotstavila se Alžirki Manel Menharzi, prvakinji Afrike. Nakon uzbudljive četiri runde, suci su jednoglasno dali pobjedu Alžirki. Jovana Vučić (69 kg) nije uspjela nadboksati iskusnu Poljakinju Hannu Solecku. Čvrsta poljska reprezentativka na bodove je u izjednačenom meču ipakuzela pobjedu kod sva tri suca.

  • Nismo nezadovoljni, ali smatramo da je Vučić mogla do finala – rekao je trener reprezentacije Nenad Mitrović nastavivši – vraćamo se u Hrvatsku sa dvije medalje sa najjačeg turnira na planeti, na kojem su nastupile natjecateljice sa 5 kontinenata te nikako ne možemo biti nezadovoljni. U ovoj konkurenciji ostvarili smo četiri pobjede što je razlog za optimizam.

Djevojkama je čestitao i Predsjednik Bono Bošnjak, koji je kao član Izvršnog odbora EUBC-a (Europske federcija) bio na turniru istaknuti gost domaćina.

 

Najnovije vijesti

Pretraživanje