Krstulović kreator SAVE programa u boksu

Sjajne vijesti stižu iz Europske boksačke konfederacije. Hrvatski predstavnik u komisiji EUBC-a dr. Saša Krstulović, napravio je revolucionaran projekt na području borbe protiv nasilja i društvene isključenosti. Na njegovu inicijativu upravo se uključila i boksačka organizacija Starog kontinenta, a njezin Predsjednik Franco Falcinelli oduševljeno je prihvatio ovaj projekt.

– Hrvatski boksački savez inicirao uključivanje Europske boksačke federacije (EUBC) u provedbu projekta naziva SAVE (Sport Against Violence and Exclusion). Radi se o projektu  sufinanciranom od strane Europske Unije koji se provodi u 8 Europskih zemalja, a ima za cilj promicanje sporta kao operatora u borbi protiv naslja i društvene isključenosti. – izjavio je Dr. Saša Krstulović.
Suradnja će se realizirati kroz organizaciju predavanja i edukacija boksačkim trenerima i nacionalnim izbornicima na međunarodnim boksačkim natjecanjima.

Krstulović predstavlja HBS u EUBC kao član komisije Passion for boxing, a Predsjednik EUBC, Franco Falcinelli je projekt objeručke prihvatio i dao zeleno svjetlo da se čim prije krene u realizaciju.