Komadina zlatni u Makedoniji

Hrvatski boksački reprezentativac Matteo Komadina (60 kg) osvojio je zlatnu medalju na jakom međunarodnom turniru Golden gong u Skoplju. Matteo je sjajnom pobjedom u finalu nad teškim suparnikom Albancem Krenarom Zanelijem stigao do najsjajnijeg odličja. Ovom pobjedom Komadina je pokazao kako se u velikom stilu vraća u međunarodne ringove.

Nažalost, iako je u borbi izgledalo da u teškoj kategoriji pobjeđuje naš Fran Hodak, suci su odsudili drugačije i pobjedu dodijelili Srbinu Marku Dociću.

– Još smo uvijek malo pod šokom te odluke. Svi su nam došli čestitati, a čak je i veliki boksač Azis Salihu rekao da je to sramotna odluka – javio je iz Makedonije Saša Škaro, koji je sa Damirom Torbićem, Kristijanom Hodakom i Stjepano Bačurinom vodio naše boksače. Ipak uz Komadinino zlato i Franovuo srebro, srebrne medalje osvojili su još i Petar Hodak u superteškoj kategoriji i Mislav Kovačević u poluvelteru. Sa ove četiri medalje sa jekog Zlatnog gonga možemo biti zadovoljni sa cjelokupnim nastupom hrvatske reprezentacije.