KADETSKO PRVENSTVO EUROPE Bernard Grgić osigurao prvu medalju za Hrvatsku u Sarajevu!

KADETSKO PRVENSTVO EUROPE Bernard Grgić osigurao prvu medalju za Hrvatsku u Sarajevu!

Hrvatska je u popodnevnom programu u ponedjeljak, 16. kolovoza osigurala prvu medalju na Europskom kadetskom prvenstvu u Sarajevu!

Mladi borac iz zagrebačke Dubrave, iz BK Nokauta pod vodstvom trenera Yousufa Hasana osigurao je najmanje broncu!

Bernard Grgić u kategoriji do 60 kg u četvrtfinalu EP-a pobijedio je Srbina Marka Jojića odlukom sudaca 3:2!

Bravo Bernarde, bravo za trenere i cijelu reprezentaciju koja ga je s tribine bučnim navijanjem nosila do trijumfa, Hrvatska ponosno ima medalju na Europskom prvenstvu u Sarajevu!!

Grgić je odlično odradio meč protiv srpskog boksača, kontrolirao i dobio prve dvije runde i znalački sačuvao prednost u trećoj rundi. Nije dopuštao Jojićeve ulete u klinč, jako dobro se kretao, pogađao i zaustavljao nalete srpskog predstavnika.

Bernard je sjajno i pametno boksao kao i u osmini finala kada je pobijedio vrlo kvalitetnog reprezentativca Poljske Urbanskog!

Grgić će se u polufinalu boriti protiv predstavnika Turske Huseyina Babata u četvrtak, 19. kolovoza – za ulazak u veliko finale!

Andrija Dominković u teškoj kategoriji do 80 kg zaustavljen je u četvrtfinalu EP-a u Sarajevu!

Andrija se časno, muški do kraja borio protiv višeg i snažnijeg ruskog boksača Bairamkhana Ashurova kojem su suci zasluženo dodijelili jednoglasnu pobjedu!

Dominković je zaslužio medalju za hrabrost – bez straha se suprostavio snažnom, dominantnom Rusu koji je od početka jurišao na prekid, pritiskao našeg boksača u kut, a naš dečko iz Dubrave (BK Nokaut) neustrašivo se suprostavio, da bi u drugoj rundi kontrama uspio i iznenaditi i zaustaviti žestoke napade Rusa.

Andrija je pružio maksimum, sve čestitke za nastup na EP-u i borbu s vrlo jakim ruskim teškašem, najtežim suparnikom u teškoj kategoriji.

Ivan Nekić (Ares Zadar) u četvrtfinalu kategorije do 63 kg bori se u večernjem programu protiv Makedonca Altina Osmanija, a meč za medalju u utorak, 17. kolovoza imat će još Lucas Mirković (do 46 kg).

Najnovije vijesti

Pretraživanje