Ježek osvojio broncu, Kunić u finalu

Hrvatski boksački reprezentativci nastavljaju sa solidnim nastupima u mađarskom Egeru. Uz sjajne pobjede Noe Ježeka, koji je slavio u dvobojima sa Poljakom Guzniczak i Mađarem Maesterom.

Naš sjajni mlađi senior u polufinalu je išao na Tajlanđana Weerapona trećeplasiranog sa posljednjih olimpijskih igara mladih. Bio je to težak meč u kojem je Ježek pokazao visoko znanje i hrabrost. Nakon tri uzbudljive runde, Tajlanđanin je slavio na bodove.

Na korak do medalje, stali su Petar Leskur i Ante Brkić. Leskur je u poluteškoj u četvrtfinalu izgubio na bodove od Francuza Monny Raphaela, dok je Brkić sa Mađarom Kavacsem predao u drugoj rundi.

Noa Jezek je poražen u polufinalu nakon lavovske borbe, presudio je danak neiskustva ali sveukupni dojam je odličan…pokazao je odlučnost, borbenost, želju za pobjedom, svi ostali faktori odn ćimbenici bit će zadovoljeni nakon nekoliko godina kroz mečeve i Sparinge. – kaže trener reprezentacije Mario Preskar.

U turniru je još Jura Kunić, koji će u juniorskoj kategoriji preko 80 kilograma boksati sa Indijcem Gupta Vishalom.

Podsjetimo kako je na turniru preko 250 boksača iz cijelog svijeta.

Podsjetimo kako je na turniru preko 250 boksača iz cijelog svijeta.