Izborna skupština HBS-a 5. studenog 2017.

Izvršni odbor Hrvatskog boksačkog saveza sazvao je Izbornu skupštinu HBS-a za 5. studeni. Sukladno propisima, ispravna kandidatura za predsjednika HBS-a stigla je samo od aktualnog Predsjednika Bone Bošnjaka. Sukladno Statutu AIBA-e, on će biti jedini kandidat za Predsjednika na Izbornoj skupštini.

Izvršni odbor je također prihvatio financijska izvješća te potvrdio financijski plan za 2018. godinu, koji je poslan prema HOO-u. Potvrđen je i spisak putnika na Europsko prvenstvo za mlađe seniore u Turskoj, te su potvrđeni sportaši Antonio Tkalčić, Petar Cetinić, Josip Gečević, Dario Petrić, Matej Uremović, Domagoj Lovrečki i Josip Biletić.

Prihvaćeno je i ime za hrvatski tim koji će nastupati iduće sezone u WSB-u “Hrvatski vitezovi” kao i logo koji će biti predstavljen na Skupštini.

Izvršni odbor otvorio je i kandidature na uvrštenje u kalendar natjecanja HBS-a za 2018. godinu, koji će biti otvoren zaključno sa 15. studenim.

Ujedno, Izvršni odbor HBS-a, a na prijedlog Predsjednika Bone Bošnjaka donio je odluku o davanju Nagrada za životno djelo trojci zaslužnih boksačkih djelatnika. Ivanu Matasu iz Splita, Miroslavu Hlušički iz Pule te posthumno Damiru Zriliću iz Zadra.