HRVATSKI PREDSTAVNICI NA 5. GREATEST OPENU U LAZAREVCU Mladi boksačice i boksači iz Čakovca, Varaždina i Thor Bartolovca osvojili pet medalja u Srbiji

HRVATSKI PREDSTAVNICI NA 5. GREATEST OPENU U LAZAREVCU Mladi boksačice i boksači iz Čakovca, Varaždina i Thor Bartolovca osvojili pet medalja u Srbiji

Hrvatski predstavnici osvojili su pet medalja na 5. Greatest Openu u Lazarevcu (Srbija) u kadetskoj i juniorskoj konkurenicji koji se održavao tijekom uskršnjih blagdana.

Na velikom međunarodnom turniru kadeta i juniora u Lazarevcu uz mlade boksačice i boksače iz Hrvatsku nastupili su Srbije, Crne Gore, Slovenije, BiH, Cipra, Grčke, Bugarske i Mađarske.

Našim mladim predstavnicima iz sjeverozapadne Hrvatske, iz Čakovca, Varaždina i Thor Bartolovca to su bili prvi ozbiljniji međunarodni ispiti i stekli su značajno iskustvo borbi u kvalitetnoj konkurenciji, a medalje će im svakako predstavljati značaju motivaciju za daljnji rad i napredak u karijeri.

Nika Špoljarić iz Omege Varaždin, juniorska prvakinja Hrvatske do 60 kg, pobijedila je u Lazarevcu  reprezentativku Grčke i lanjsku pobjednicu turnira, te osvojila 1. mjesto i zlatnu medalju na 5. Greatest Openu.

David Zadravec iz BK Čakovca, lanjski kadetski prvak Hrvatske, osvojio je brončanu medalju u odličnom meču protiv reprezentativca Srbije.

Fabijan Lesjak iz BK Čakovca osvojio je brončanu medalju nakon poraza podijeljenom odlukom sudaca.

Lana Skupnjak iz BK Thor Bartolovca osvojila je srebrnu medalju nakon što je u finalu protiv reprezentativke Srbije dominirala u uvodnom dijelu meča i održavala prednost do kraja, a suci su međutim pobjedu dodijelili domaćoj reprezentativki Srbije.

Lorena Horvat iz BK Thor Bartolovca podijelila je pobjedu s reprezentativkom Grčke za medalju u finalu. Loreni je odustala protivnica s kojom je trebala odraditi meč te je umjesto nje uskočila reprezentativka Grčke s kojom je Lorena odradila odličnu borbu.

Čestitke našim vrijednim mladim boksačicama i boksačima koji su uskršnje blagdane iskoristili za sticanje vrijednog međunarodnog iskustva, te treneru BK Thor Bartolovca Robertu Heriću koji ih je vodio na 5. Greatest Open u Lazarevcu. Svi uz uspješne nastupe u ringu posebno žele naglasiti sjajne uvjete i organizaciju velikog međunarodnog turnira, te gostoprimstvo s kojim su dočekani u Lazarevcu.

Najnovije vijesti

Pretraživanje