Hrvatski boksači na turniru u mađarskom Egeru

Hrvatska juniorska i mlađe seniorska reprezentacija, još jučer navečer stigla je u Eger, gdje će do petka nastupiti na jednom od najvećih turnira u Europi Bornemissza Gergely Memorial. U suradnji sa Zagrebačkim boksačkim savezom, u Mađarsku je stiglo 7 boksača, boksačica i tri trenera iz Hrvatske, dok ih je ukupno gotovo 300 iz 19 zemalja svijeta sa tri kontinenta Europe, Azije i Amerike.

Prvi će danas u ring juniori Alen Ahmetović (BK Leonardo, 63 kg) sa Mađarom Zsolt Moszarom, te Andrej Vrdoljak (BK Gladijator +80 kg) sa Mađarom Kevin Berijem.

Ostatak naše ekipe, u ring će sutra i prekosutra. Tako će u boj krenuti i jedina djevojka Nikolina Ćaćić (Omega Zg, 60 kg) sa Mađarkom, te mlađi seniori Noa Ježek (BK Titan Gym, 69kg) sa Szonijem, Josip Petrović  (Sesvete, 64 kg) s domaćinom Szotakom, juniori Erik Vlahović (Omega Zg, 60 kg) sa Mađarom Shutzom, Antonio Grabić (Leonardo, 75 kg) sa Daruom te mlađi senior Josip Biletić (BK Sesvete) sa Talijanom Modillom. Prate ih treneri Kristijan Tepeš, Bruno Knježević i Goran Borović.