HRVATSKI BOKS na SPORTSKOJ TELEVIZIJI Pogledajte 17. emisiju u srijedu, 29. XII. s pregledom najvažnijih događaja u 2021. godini

HRVATSKI BOKS na SPORTSKOJ TELEVIZIJI Pogledajte 17. emisiju u srijedu, 29. XII. s pregledom najvažnijih događaja u 2021. godini

U 17. emisiji HRVATSKI BOKS, u srijedu, 29. prosinca 2021. na Sportskoj televiziji SPTV-u u 17.30 sati, za kraj godine donosimo pregled najznačajnijih događaja u hrvatskom boksu u 2021. godini – od olimpijskih kvalifikacija i Olimpijskih igara u Tokiju te Svjetskog prvenstva u Beogradu, do uspjeha koje su mladi hrvatski boksači postigli na europskim prvenstvima kadeta i juniora. 

Pamtit ćemo boksačku 2021. godinu po uspjesima Nikoline Ćaćić, prve Hrvatice u povijesti koja je izborila nastup u olimpijskom ringu, kao i Luke Plantića koji je nastavio kontinuitet plasmana hrvatskih boksača na Olimpijske igre, te Gabrijela Veočića koji je kao najmlađi član naše reprezentacije zablistao na Svjetskom prvenstvu u Beogradu s tri pobjede i izborenim četvrtfinalom.

Hrvatski boks posebno može biti ponosan na pet medalja s europskih prvenstava mlađih kategorija – tri s juniorskog EP-a u Gruziji i dvije s Kadetskog prvenstva Europe u Sarajevu.

Donosimo i reportažu s posljednjeg ovogodišnjeg natjecanja – najpopularnijeg i najmasovnijeg boksačkog natjecanja u državi, Hrvatske boksačke lige koja okuplja boksače i boksačice svih dobnih skupina, a koje je ove godine napravilo i iskorak održavanjem mečeva na otvorenom, u borilištu na Jarunu.

U Splitu smo posjetili Boksački klub Pauk koji godinama vodi naš proslavljeni olimpijac i osvajač europske medalje, boksačka legenda iz Sinja Vedran Đipalo, a prisjetili smo se i nove uspjele akcije Hrvatskog boksačkog saveza kada su u vrijeme blagdanskog darivanja svim našim klubovima podijeljeni paketi sportske opreme u obilasku boksačkih središta u Rijeci, Čakovcu, Zadru, Splitu, Zagrebu i Slavonskom Brodu.

Najnovije vijesti

Pretraživanje