HRVATSKA BOKSAČKA REPREZENTACIJA OTPUTOVALA NA TRADICIONALNI 67. BOCSKAI MEMORIJAL U DEBRECENU (6.-12. veljače 2023.) Osam naših boksača i dvije boksačice borit će se medalje u vrhunskoj konkurenciji u Mađarskoj

HRVATSKA BOKSAČKA REPREZENTACIJA OTPUTOVALA NA TRADICIONALNI 67. BOCSKAI MEMORIJAL U DEBRECENU (6.-12. veljače 2023.) Osam naših boksača i dvije boksačice borit će se medalje u vrhunskoj konkurenciji u Mađarskoj

Hrvatska seniorska reprezentacija u jakom i brojnom sastavu otputovala je na jedan od najuglednijih i najdugovječnijih međunarodnih turnira u Europi, 67. Bocskai memorijal u Debrecenu koji počinje danas (6. do 12. veljače 2023. godine).

Bocskai memorijal u Debrecenu (Mađarska) na početku svake godine tradicionalno označava početak pune međunarodne sezone i okuplja vrhunske boksačice i boksače prvenstveno iz Europe i Azije.

Hrvatsku će u Debrecenu predstavljati 10 reprezentativaca – osam boksača i dvije boksačice!

MUŠKI:

1. (60kg) – Patrik Licul (BK Pula)

2. (63.5kg) – Marin Jelačić (BK Pauk Split)

3. (67kg) – Deni Alagić (BK Metalac Zagreb)

4. (71kg) – Petar Krešimir Knežević (BK Sveti Donat Zadar)

5. (75kg) – Gabrijel Debanić (BK Leona Zagreb)

6. (80kg) – Damir Plantić (BK Salona Solin)

7. (92kg) – Marko Pratljačić (BK Osijek)

8. (+92kg) – Marko Milun (BK Leonardo Zagreb)

ŽENE:

1. (54kg) Nikolina Ćaćić (BK Omega Zagreb)

2. (57kg) Dea Bolanča (BK Pit Bull Split)

Naše boksačice i boksače u Debrecenu će voditi izbornik seniora Kristijan Hodak, treneri Leonard Pijetraj i Danijel Vekić, te Franjo Kristić. Uz reprezentaciju je team menadžerica nacionalnih selekcija Nikolina Jurić te međunarodni sudac Edvardo Gustin.

S prvotnog popisa otpale su Sara Beram (63 kg) i Lea Čevra (48 kg). Obje su na oporavku od ozljeda, a nedavno su obje nastupile na Kupu nacija u Somboru – Sara je osvojila prvo mjesto, a Lea brončanu medalju.

Boksači su se za nastup na 67. Bocskai turniru s izbornikom Hodakom pripremali na jednotjednim sparinzima i pripremama u Boksačkom centru u Asizu s reprezentativcima Italije, Velike Britanije, Finske, Slovenije itd…

Prošle godine na Bocskai memorijalu 2022. u Debrecenu Hrvatska je nastupila s četiri boksača i tri boksačice, a s medaljama su se vratili Nikolina Ćaćić (srebro) i Marko Milun (bronca).

 

Najnovije vijesti

Pretraživanje