Hrvatska – BiH 10:8

Hrvatska juniorska boksačka reprezentacija pobijedila je vršnjake iz Bosne i Hercegovine u prijateljskom susretu boksanom jučer u bosanskim Dubravama.

Ovo je bio dobar test naših momaka uoči državnog prvenstva (6-9 ožujka), koje je ujedno i kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Bugarskoj (travanj). Pod paskom Sportskog direktora Željka Mavrovića te trenera Milovana Rađena, Franje Krstić-Grgića i Veselina Lakičevića pobjede su za Hrvatsku odradili Filip Poturović (52 kg), Filip Kolak (56 kg), Matej Šimec (64 kg), Vido Lončar (81 kg) i senior Matteo Komadina.

–          Zadovoljan sam odrađenim.  Boksački savez BiH nas je sjajno ugostio i ovo je samo nastavak našeg rada sa juniorskom reprezentacijom kojoj sada predstoje državno prvenstvu u Sesvetama – izjavio je predsjednik Saveza Bono Bošnjak koji je sa Milenkom Tomićem iz BiH odradio i konstruktivan sastanak glede međudržavne suradnje u boksu.

REZULTATI:
Juniori