Hrvatice prošle ždrijeb na Prvenstvu EU

Čak osam hrvatskih reprezentativki nastupiti će na ovogodišnjem Prvenstvu Europske unije u boksu, koje se od danas do 7. srpnja održava u Mađarskoj. Nakon službene vage na kojoj je bilo 98 seniorki, 63 juniorke i 56 kadetkinja, iz 22 zemlje, naše su predstavnice dobile i raspored svojih prvih mečeva.

Kod kadetkinja, Viktorija Kramarić (60 kg, 8 u kategoriji) plasirala se u četvrtfinale koje boksa u srijedu sa Francuskinjom. Kod juniorki koje nastupaju u srijedu u četvrtfinalu, Darija Popović (57 kg, 6 u kategoriji) bori se sa Poljakinjom, dok Loretu Ivankov (60 kg, 8 u kategoriji) čeka Turkinja.
Naše najlakše seniorke boksaju već sutra. Tako Hrvojka Čudina (do 54 kg, 12 u kategoriji) radi sa Engleskinjom, a Anamarija Vujaklija (do 57 kg, 13 u kategoriji) boksa sa Finkinjom. U srijedu će u ring Jovana Vučić (69 kg, 9 u kategoriji) sa Irkinjom, a Nives Radić (75 kg, 8 u kategoriji) sa Njemicom. Dobar ždrijeb imala je Danijela Vernić (+80 kg, 5 u kategoriji) koja boksa polufinale sa Irkinjom.

Najnovije vijesti

Pretraživanje