HRVATI NA 50. ZLATNOM GONGU U SKOPLJU Cetinić i Kraljević izgubili prve borbe od predstavnika Kosova i Crne Gore

Na 50. jubilarnom Zlatnom gongu u Skoplju nastupila su dvojica naših boksača – Petar Cetinić (BK Rijeka) i Marko Kraljević (BK Lokomotiva).

Hrvatski predstavnici odradili su kvalitetne mečeve u sportskoj dvorani “Boris Trajkovski” protiv vrlo dobrih suparnika, a obojica nisu uspjeli proći prve prepreke.

Petar Cetinić u polusrednjoj kategoriji do 71 kg boksao je protiv predstavnika Kosova Jozefa Rrasija. Cetinić je izgubio podijeljenom odlukom sudaca 4:1 – dvojica sudaca sve tri runde bodovali su u korist kosovskog boksača 30:27, dvojica su Kosovaru dali prednost 29:28, a sudac iz Srbije boljim je vidio našeg boksača 29:28.

Marko Kraljević izgubio je u poluteškoj kategoriji do 80 kg jednoglasnom odlukom od Crnogorca Emira Sabotića. Trojica sudaca su u korist crnogorskog boksača bodovali sve tri runde 30:27, a dvoje po 29:28.

Hrvatske boksače na Zlatnom gongu u Skoplju vodio je trener BK Lokomotive Danijel Maksimović.