HBS potpisao ugovor sa SDUŠ

Hrvatski boksački savez treću godinu zaredom potpisao je ugovor o novčanoj potpori Velikoj sportskoj manifestaciji u organizaciji HBS-a. Nakon naše organizacije domaćih susreta Svjetske boksačke lige, te lanjskog premijernog izdanja Grand Prixa Zagreb, i ove godine Hrvatska država prepoznala je trud i organizaciju Hrvatskog boksačkog saveza i stavila Grand Prix Zagreb na listu najbitnijih sportskih manifestacija u RH.

Ove godine Grand  Prix Zagreb održat će se u listopadu u glavnom gradu Lijepe naše. Očekuje se nastup ponajboljih svjetskih i europskih boraca, kao i naše prve postave. Spomenimo da je Grand Prix Zagreb najjače međunarodno natjecanje u Europi sa novčanim nagradama, a HBS kao organizator ove godine uz četiri Pojedinačna Prvenstva Hrvatske, organizaciju tri ligaška natjecanja (1. HBL mladi, 1. HBL i Pevex liga) može se pohvaliti sa jednim od najrazvijenijih sustava natjecanja u ovom dijelu Europe.