HBS na Višnjiku darivao klubove – oko 200 tisuća kuna uloženo u nabavku opreme za sve članice

Hrvatski boksački savez u Zadru je nastavio s darivanjem klubova.

U press centru u Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku HBS je na prigodnoj svečanosti, održanoj u skladu sa svim epidemiološkim mjerama, preporukama i odlukama, darivao klubove, piše Zadarski.hr.

U ovim teškim vremenima, a zahvaljujući našim sponzorima i donatorima, Hrvatski boksački savez odlučio je oko 200 tisuća kuna uložiti u nabavku opreme za sve naše članice. Ovo je prvi put da se održava takva akcija. Da nema vas, tzv. malih klubova, ne bi bilo ni Hrvatskoga boksačkoga saveza, ni rezultata ni medalja. Svima vam želim sretan Božić i uspješnu 2021. godinu” izjavio je Bono Bošnjak, predsjednik HBS-a.

Predstavnicima klubova obratio se i Petar Knežević, član izvršnog odbora HBS-a, koji je podsjetio da je savez, teškim vremenima unatoč, dobio pohvale za uspješnu organizaciju niza natjecanja, te da je na inicijativu predsjednika Bošnjaka organizirao nabavku i distribuciju opreme.

Imamo 77 registriranih klubova i svatko će dobiti ponešto opreme jer svaki klub to i zaslužuje” rekao je Knežević.

Nazočnima se obratio i Petar Špika, boksački djelatnik iz Zadra, koji je iznio informaciju da projekt podizanja boksačke dvorane na Višnjiku napreduje. Poslije njega govorio je i Denis Karlović, direktor ŠC-a Višnjik.

Počašćeni smo što se ova mala svečanost održava u Višnjiku. Naša suradnja s Hrvatskim boksačkim savezom i ovdašnjim klubovima izvrsna je, a sa svoje strane učinili smo sve da bi se projekt boksačke dvorane i ostvario. Time će Višnjik dobiti na kvaliteti svojih sadržaja, a svi hrvatski boksači izvrsne uvjete za svoja okupljanja, pripreme, kampove i slično. Naravno, moći ćemo biti domaćini i međunarodnim kampovima, seminarima i drugim sadržajima. Na koncu, svima vam želim sretan Božić, te nadasve uspješnu 2021. godinu” istaknuo je Karlović.

Prigodne riječi na ovom skupu izrekli su i predstavnici klubova (Ares, Diabolik, Zadar, Diagora, Rebel, Sv. Donat, Sv. Krševan, Knin, Bandit i Bandog) kojima je uručena oprema zahvalivši savezu, te jedni drugima, u istinskom sportskom duhu, poželjevši sretne i ugodne predstojeće božićne blagdane i uspješnu 2021. godinu.

Prisutni predstavnici 9 od 10 klubova

BK Ares Niko Marketin, Vedran Bajlo

BK Bandits Ivica Zubčić

BK Diabolik Tomislav Rudan