HBS na Gripama darivao klubove iz Splita i okolice

HBS na Gripama darivao klubove iz Splita i okolice

Turneju po Hrvatskoj i posjet klubovima Predsjednik HBS-a Bono Bošnjak nastavio je u Splitu, gdje je podijelio prigodne darove u opremi klubovima iz Splita i okolice. Tako je u dvoranu Gripe stiglo 14 predstavnika, članica Hrvatskog boksačkog saveza kojima se uz Predsjednika Bošnjaka obratio i dr. sc. Saša Krstulović član EUBC komisije Passion for boxing.

– Mogu reći da naš Savez jako dobro financijski stoji, da imamo i generalnog sponzora tvrtku Pevex. Mislim da ćemo nastaviti dobru suradnju s njima, a isto tako u pregovorima smo i s drugim jakim tvrtkama. Ne bojimo se za budućnost, suradnja sa klubovima je dobra i studiozna, postižemo dobre rezultate. Mi smo jedini hrvatski sport koji je odradio 95% svih zacrtanih akcija u ovoj godini. Vrijednost donacije nije važna nego činjenica da se misli na njih i da će im pomoć bilo koje vrste jako pomoći. Ja obilazim klubove svake godine i ovo je vrijeme kada nam treba potvrditi zajedništvo –  rekao je Bošnjak, na što se nadovezao Krstulović:

– Ovo je lijepa donacija koja će sigurno pomoći klubovima da prebrode ovu COVID-19 krizu. Čestitam Hrvatskom boksačkom savezu na svemu napravljenom, a posebno na na suradnji sa Kineziološkim fakultetom iz Splita. Ona je pomogla da se broj studenata na stručnom studiju poveća te ćemo ju u budućnosti razvijati.

Prigodne riječi uz domaćine na Gripama izrekli su i predstavnici klubova, koji su uz zahvalu Savezu i Predsjedniku osobno, svima zaželjeli ugodne i sretne predstojeće blagdane.

Prisutni predstavnici 14 od 15 klubova:

Bk Split

Bk Pit Bull
Bk Pauk
Bk Leonid
Bk Sinj
Bk Salona
Bk Predator Makarska
Bk Torcida
Bk Klis
Bk infinitus
Bk Grom
Bk Joker
BK Podstrana
Bk Marjan

Najnovije vijesti

Pretraživanje