HBS na Gripama darivao klubove iz Splita i okolice

HBS na Gripama darivao klubove iz Splita i okolice

Turneju po Hrvatskoj i posjet klubovima Predsjednik HBS-a Bono Bošnjak nastavio je u Splitu, gdje je podijelio prigodne darove u opremi klubovima iz Splita i okolice. Tako je u dvoranu Gripe stiglo 14 predstavnika, članica Hrvatskog boksačkog saveza kojima se uz Predsjednika Bošnjaka obratio i dr. sc. Saša Krstulović član EUBC komisije Passion for boxing.

– Mogu reći da naš Savez jako dobro financijski stoji, da imamo i generalnog sponzora tvrtku Pevex. Mislim da ćemo nastaviti dobru suradnju s njima, a isto tako u pregovorima smo i s drugim jakim tvrtkama. Ne bojimo se za budućnost, suradnja sa klubovima je dobra i studiozna, postižemo dobre rezultate. Mi smo jedini hrvatski sport koji je odradio 95% svih zacrtanih akcija u ovoj godini. Vrijednost donacije nije važna nego činjenica da se misli na njih i da će im pomoć bilo koje vrste jako pomoći. Ja obilazim klubove svake godine i ovo je vrijeme kada nam treba potvrditi zajedništvo –  rekao je Bošnjak, na što se nadovezao Krstulović:

– Ovo je lijepa donacija koja će sigurno pomoći klubovima da prebrode ovu COVID-19 krizu. Čestitam Hrvatskom boksačkom savezu na svemu napravljenom, a posebno na na suradnji sa Kineziološkim fakultetom iz Splita. Ona je pomogla da se broj studenata na stručnom studiju poveća te ćemo ju u budućnosti razvijati.

Prigodne riječi uz domaćine na Gripama izrekli su i predstavnici klubova, koji su uz zahvalu Savezu i Predsjedniku osobno, svima zaželjeli ugodne i sretne predstojeće blagdane.

Prisutni predstavnici 14 od 15 klubova:

Bk Split

Bk Pit Bull
Bk Pauk
Bk Leonid
Bk Sinj
Bk Salona
Bk Predator Makarska
Bk Torcida
Bk Klis
Bk infinitus
Bk Grom
Bk Joker
BK Podstrana
Bk Marjan