GABRIJEL VEOČIĆ UVJERLJIVO IZBORIO I DRUGU POBJEDU NA SVJETSKOM PRVENSTVU U TAŠKENTU! Hrvatski prvak preko Jamajčanina Ennisa u osmini finala u kojem će boksati protiv Kirgistanca (5. nositelj)!

GABRIJEL VEOČIĆ UVJERLJIVO IZBORIO I DRUGU POBJEDU NA SVJETSKOM PRVENSTVU U TAŠKENTU! Hrvatski prvak preko Jamajčanina Ennisa u osmini finala u kojem će boksati protiv Kirgistanca (5. nositelj)!

Hrvatski prvak i adut u poluteškoj kategoriji (do 80 kg) GABRIJEL VEOČIĆ izborio je drugu pobjedu i plasman u 1/8 finala Svjetskog prvenstva u Taškentu.

Gabrijel je u svom stilu, dominantno i uvjerljivo jednoglasnom odlukom u sve tri runde svladao Jeronea Ennisa s Jamajke.

As iz Broda autoritativno se postavio od prve minute borbe, brzim kretanjem, promjenama kombinacija i pravodobnim serijama ukrotio Jamajčanina i glatko riješio prvu rundu sa 5:0.

Veočić je u drugoj pogotovo forsirao dobitnu kombinaciju – prednjom lijevom rukom otvaranje garda Ennisa, pa brzi zadnji direkti ili krošei i meč je bio definitivno odlučen – čista druga runda 5:0 što je ostavilo prostora Gabrijelu rutinski odraditi treću rundu i potvrditi plasman među 16 najboljih na Svjetskom prvenstvu!

Totalnu dominaciju zorno prikazuje krajnji rezultat: tri suca bodovali su meč 30:26, jedan sa 30:25, a jedan čak s razlikom 30:24!

BRAVO ZA GABRIJELA I PERU VEOČIĆA, SVE ČESTITKE ZA VRHUNSKU PRIPREMU I PROVEDBU MEČA PROTIV PRVA DVA SUPARNIKA IZ MOLDAVIJE I S JAMAJKE!

Gabrijel je u vrhunskoj formi, odlično pripremljen fizički i mentalno, suvereno je odboksao prvih šest rundi protiv Moldavca i Jamajčanina u Taškentu na Svjetskom prvenstvu!

GABRIJEL će se u 1/8 finala boriti protiv jednog od nositelja, Kirgistanca Omurbeka Bekzhigita koji je svladao mladog reprezentativca Grčke Tsamalidisa!

Meč osmine finala Veočić će boksati u utorak, 9. svibnja 2023., a odmah sljedeći dan, u srijedu 10. svibnja na rasporedu su četvrtfinala u oluteškoj kategoriji na Svjetskom prvenstvu u Taškentu!

Naš europski prvak U-22 GABRIJEL VEOČIĆ je prema onome što je pokazao među favoritima u paklenoj poluteškoj konkurenciji, brojnoj i po kvaliteti boksača, u najjačoj kategoriji na Svjetskom prvenstvu!

Najnovije vijesti

Pretraživanje