EP Mlađi seniori: Porazi Mamić i Brnić

Nakon pobjede Nikoline Ćaćić u trećem danu Europskog prvenstva za Mlađe seniore u Bugarskoj izgubilo je dvoje naših reprezentativaca. Ivona Brnić u 75 kg, izgubila je od solidne Irkinje, dok je u tijesnom meču sa Bjelorusom poraz upisao i Dijego Mamić.

Brnić je odlično krenula u svoj meč sa Irkinjom O’Rourke. Povela je prvu rundu, da bi suparnica u nastavku preuzela inicijativu. Nažalost Ivoni nije pomogla ni inicijativa u zadnjih 30tak sekundi posljednje runde, i odlukom sudaca pobjeda je pripala Irkinji. Dijego Mamić u lakoj je dobro radio sa Bjelorusom Balkou Dzmitryjem. U zaista napetoj i bliskoj borbi, suci su Dijegu dali samo treću rundu, što nije bilo dovoljno.

Četvrtog dana natjecanje, koje će danas započeti u 13 sati po hrvatskom vremenu, prva će u ring Nikolina Ćaćić (54 kg) sa Srpkinjom Dajanom Grmušom. Vjerujemo kako naša viceprvakinja svijeta neće imati problema sa suparnicom, iako je ova solidna što je pokazala i u Sofiji. Nakon nje slijedi susret Gabrijela Veočića sa Armencem Hovhannisyanom Rafavelom te posljednja borba oko 21 sat po hrvatskom vremenu, meč za medalju u kojem Matea Lilić (+81 kg) juriša na Rumunjku Petre Denisa Elena.

Mečeve možete pratiti na linku