EP kadeti: Hrvatska spremna za nastup

Čak devet mladih boksača, članova Hrvatske kadetske boksačke reprezentacije stiglo je u rumunjsku Valceu na Europsko prvenstvo. U pratnji petero trenera naši će reprezentativci braniti boje lijepe naše na natjecanju na koje je stiglo 257 boksača iz 30 zemalja, što je u odnosu na ranije rekordan broj.

Nakon ždrijeba, znamo da pri u ring danas ulazi Tarek Kauhdahhan (48 kg) sa Talijanom Giusepeom Vitolom. Najlakši Tomislav Letinić (38,5 kg) sutra će se boriti sa Gruzijcem Sabom Tkebuchavom, kao i Vito Roso (50 kg) sa Rusom Evgenijem Zhorovim te Jure Bratović (52 kg) sa Ircem Cain Lewisom.  Prekosutra nastup ima Franko Tonsa (54 kg) sa Srbinom Stefanom Krasnićem, a 22. srpnja Antonio Grabić (68 kg) saRumunjem Nastrut Florinom, Alan Kudić (72 kg) sa Ircem Shanom Walshom. Tog dana će u ring i brončani sa prošlog europskog prvenstva Borna Lončarić (76 kg) sa Ircem Farrellom Darraghom te Andrija Badža (80 kg) sa Mađarom Belom Szabadosom.

Uz boksače su stigli i treneri Hrvoje Balen, Edi Milošević, Dean Tonsa, Moris Tanković i Marko Vrdoljak. Od službenih osoba tu su još sudac Naim Ramaj i Deputy Supervizor Marko Marović.