EP Juniori: Biletić u polufinalu!

image-0.02.01.b34352f98df040a2608dd68fc55ec7a603fd26f06f2916d5218ba58526713e21-VHrvatski juniorski boksač Josip Biletić (+80 kg) osigurao je brončanu medalju i meč polufinala Europskog prvenstva u Mađarskoj. Zadranin i najbolji junior dmaćeg prvenstva u borbi za medalju deklasirao je Bjelorusa Iliju Ilchuka.

– Odličan je bio. U posljednjoj je rundi nabio i dva brojanja Bjelorusu. Potpuno je kontrolirao borbu i ako nastavi ovim tempom imat ćemo Europskog prvaka – javio je Dragan Vidaić trener reprezentacije i osobni trener Josipa Biletića, nakon pobjede u četvrtfinalu. Ispred njega je sada polufinale koje je u petak. A boksat će sa Austrijancem armenskih korijena Ahmedom Hagagom, koji je u borbi za medalju nadboksao na bodove Armenca Armana Mnatsakanyana. Odličan je ovo skor za Hrvatsku, koja će u petak imati dva Europska polufinala. Josipa Biletića i Gabrijela Veočića (63 kg). Pohvalimo i Brunu Gajića (54 kg), koji je danas zaustavljen u četvrtfinalu od Rusa Gapueva.

image-0.02.01.a88224b4927c53f7b379f9977c91296e412a6c7e8f9c89142df0a19455bf34a9-V