EMISIJA HRVATSKI BOKS VRAĆA SE NA SPTV Deseta emisija Hrvatski boks u srijedu, 22. rujna u 17.30 sati na Sportskoj televiziji

EMISIJA HRVATSKI BOKS VRAĆA SE NA SPTV Deseta emisija Hrvatski boks u srijedu, 22. rujna u 17.30 sati na Sportskoj televiziji

HRVATSKI BOKS ponovo na Sportskoj televiziji u srijedu, 22. rujna u 17.30 sati!

Nakon kratke ljetne stanke emisija o hrvatskom boksu u produkciji HBS-a ponovo se vraća na vaše i naše televizijske ekrane na Sportskoj televiziji!.

Prvi gost u jesenskoj shemi HRVATSKOG BOKSA, u desetoj po redi emisiji, u novom studiju Hrvatskog boksačkog saveza je vrhunski trener i pedagog Yousef Hasan, rizničar svjetskih medalja, izbornik juniorske reprezentacije, glavni trener u Boksačkom klubu Nokaut i u profesionalnom timu Filipa Hrgovića.

Dragi gosti u našem studiju bili su i Yousefovi puleni, ponosni osvajači europskih medalja ovoga ljeta – Lovro Pavčec na juniorskom prvenstvu Europe u Tbilisiju i Bernard Grgić na kadetskom prvenstvu Europe u Sarajevu.

Donosimo reportažu s najpopularnijeg natjecanja među hrvatskim boksačima svih dobnih kategorija – s četvrtog kola Hrvatske boksačke lige održanog na otvorenom, u Open Gymu BK Gladijatora, u prekrasnom ambijentu sportsko-rekreacijskog parka Jarun.

Iz Splita prikazujemo reportažu s priprema češke boksačke reprezentacije koja je trenirala u Dalmaciji i bila gost na sparinzima Boksačkog kluba Torcide u Splitu.

Kroz emisiju Hrvatski boks vodi nas voditeljica Lea Medica.

Ne propustite! HRVATSKI BOKS u programu Sportske televizije u srijedu, 22. rujna u 17.30 sati!

Najnovije vijesti

Pretraživanje