EMISIJA ‘HRVATSKI BOKS’ U SRIJEDU, 17. XI. U 17.30 SATI Pero i Gabrijel Veočić gosti u studiju HBS-a, a posjetili smo i ambiciozni mladi klub BK Ares Zadar

EMISIJA ‘HRVATSKI BOKS’ U SRIJEDU, 17. XI. U 17.30 SATI Pero i Gabrijel Veočić gosti u studiju HBS-a, a posjetili smo i ambiciozni mladi klub BK Ares Zadar

U srijedu, 17. studenoga u 17.30 sati u programu Sportske televizije SPTV-a pogledajte novih 30 minuta posvećenih samo našem boksu i boksačima – 14. emisiju “Hrvatskog boksa”!

Posebni gosti u studiju Hrvatskog boksačkog saveza su Gabrijel i Pero Veočić, naš najmlađi i najuspješniji predstavnik na Svjetskom prvenstvu u Beogradu, te njegov otac i trener u Boksačkom klubu Brod uz kojeg je Gabrijel stasao u jednog od najboljih mladih europskih boksača.

Gabrijel i Pero razgovaraju o teškom i zathjevnom putu koji su zajednički prošli da bi se probili do vrhunskih uspjeha, kao i o budućim planovima i glavnom cilju koji su postavili – nastup na Olimpijskim igrama 2024. godine i olimpijskoj medalji.

S ocem i sinom Veočićem u studiju je razgovarala naša voditeljica Lea Medica.

U Zadru smo posjetili ambiciozni mladi klub Ares koji je ove godine proslavio i prvu veliku europsku medalju. BK Ares Zadar pod vodstvom trenera Nike Marketina odlično i studiozno radi s mladim sportašima što potvrđuju i rezultati u Hrvatskoj boksačkoj ligi mladih u kojoj su najuspješniji boksački kolektiv u državi, te posebno s najmlađima koji prvi put navlače boksačke rukavice i tek ulaze u svijet sporta.

Ne propustite u srijedu, 17. studenoga 2021. u 17.30 sati novih i uzbudljivih 30 minuta posvećenih samo našim boksačima i boksu – emisiju HRVATSKI BOKS u programu Sportske televizije!

Najnovije vijesti

Pretraživanje