DVOJICA HRVATA NA VRLO JAKOM TURNIRU MLAĐIH SENIORA 40. ZLATNOJ RUKAVICI U SUBOTICI Gabrijel Debanić na startu protiv Ukrajinca, a Lovre Ćoza protiv Indijca!

Na uglednom, tradicionalnom međunarodnom turniru za mlađe seniore/seniorke 40. Zlatnoj rukavici u Subotici Hrvatsku predstavljaju dvojica mladih boksača – Gabrijel Debanić (BK Leona Zagreb) u kategoriji do 75 kg i Lovre Ćoza u kategoriji do 71 kg (BK Bandog Zadar). Vodi ih trener BK Leone Danijel Vekić.

U vrlo jakoj konkurenciji više od 200 boksača i boksačica iz dvadesetak država naše boksače čekaju ozbiljni ispiti već na startu 40. Zlatne rukavice.

Zadranin Lovre Ćoza u kategoriji do 71 kg (čak 14 boksača!) borit će se protiv Indijca Chauhana Sahila. Ćoza se protiv reprezentativca Indije bori u srijedu, 14. rujna 2022. u četrnaestom meču iza 16.00 sati.

Još teži ispit čeka našeg prvaka do 75 kg u mlađim seniorima Gabrijela Debanića – u vrlo jakoj konkurenciji 17 boksača borit će se protiv Ukrajinca Oleksiija Stepanova, jednog od favorita natjecanja. Debanićev meč na rasporedu je u četvrtak, 15. rujna 2022.

Želimo puno sreće našim mlađim seniorima na 40. Zlatnoj rukavici!