DVA ZLATA ZA HRVATE NA MARIBOR CUPU Naslovi prvaka za Lea Cvetkovića i Luku Pratljačića

DVA ZLATA ZA HRVATE NA MARIBOR CUPU Naslovi prvaka za Lea Cvetkovića i Luku Pratljačića

Hrvatski boksači Leo Cvetković i Luka Pratljačić osvojili su prva mjesta i zlatne medalje na uglednom međunarodnom turniru Maribor Cupu u konkurenciji sudionika iz 10 zemalja.

Leo Cvetković (Omega Zagreb) u poluteškoj kategoriji do 81 kg osvojio je zlato nakon što je u finalu jednoglasnom odlukom pobijedio Zorana Đođa iz Davida Koprivnice. Cvetković je prije toga u polufinalu jednoglasnom odlukom bio bolji i od Slovenca Davida Forstera

U superteškoj kategoriji +91 kg Osječanin Luka Pratljačić je također bio uvjerljivo bolji od Mađara Koppanyja Fehera.

Teškaš Zvonimir Rebolj na Maribor Cupu startao je pobjedom nad Litavcem Dudenasom, a u polufinalu je podijeljenom sudačkom odlukom 2:1 izgubio od domaćeg predstavnika, kvalitetnog slovenskog prvaka Aljaža Bana.

Dominik Gubo, također iz BK Osijeka, u polufinalu kategorije do 69 kg prekidom je u drugoj rundi izgubio od Mađara Isztvana Gerzsenyja, nakon što je u četvrtfinalu upisao pobjedu nad Slovencem Vukadinovićem.

Antonio Tkalčić iz Davida Koprivnice u četvrtfinalu kategorije do 69 kg izgubio je od Slovenca Aljaža Širćelja.

Naše boksače u Mariboru vodili su trener BK Osijeka Matej Matković, na slici dolje s Cvetkovićem, Reboljom, Pratljačićem i Gobom, te Dražen Kuhar iz Davida Koprivnice (na slici sa Zoranom Đođom i Antonijem Tkalčićem).

Luka Pratljačić, pobjednik Maribor Cupa u superteškoj kategoriji +91 kg

Leo Cvetković, pobjednik Maribor Cupa u poluteškoj kategoriji do 81 kg

 

Najnovije vijesti

Pretraživanje