DVA FINALA I DVIJE BRONCE – REKORDNA ČETIRI ODLIČJA NA JEDNOM EUROPSKOM PRVENSTVU ZA HRVATSKU! Lorena Horvat i Tia Zadravec bore se za zlato, a Lana Skupnjak brončana kao i Ema Anđela Žaja

DVA FINALA I DVIJE BRONCE – REKORDNA ČETIRI ODLIČJA NA JEDNOM EUROPSKOM PRVENSTVU ZA HRVATSKU! Lorena Horvat i Tia Zadravec bore se za zlato, a Lana Skupnjak brončana kao i Ema Anđela Žaja

FENOMENALAN USPJEH MLADIH HRVATSKIH BOKSAČICA NA EUROPSKOM KADETSKOM PRVENSTVU U MARIBORU!

DVA FINALA I DVIJE BRONCE – UKUPNO REKORDNA ČETIRI ODLIČJA NA JEDNOM EUROPSKOM PRVENSTVU ZA HRVATSKU!

FINALA U PETAK, 25. KOLOVOZA 2023. OD 14.00 SATI:

🇭🇷TIA ZADRAVEC 60 kg vs. Rihanna Holden (Engleska)🏅
🇭🇷LORENA HORVAT 70 kg vs. Ilona Didenko (Ukrajina)🏅
🇭🇷LANA SKUPNJAK 64 kg BRONCA!🥉
🇭🇷EMA ANĐELA ŽAJA 44 kg BRONCA!🥉

Od pet hrvatskih predstavnica, četiri nose odličja s EP-a u Mariboru, a u borbi za odličje zaustavljena je VALERIA ŠTEKO koja je lani osvojila brončanu medalju na Europskom prvenstvu u Turskoj.

BRAVO ZA HRVATSKE KADETKINJE I NJIHOVE TRENERA, TE IZBORNIKA ŽENSKE REPREZENTACIJE ROBERTA HERIĆA, ISTODOBNO I GLAVNOG TRENERA BK THOR BARTOLOVCA KOJI SE PONOSNO DIČI S DVA ODLIČJA!

Aktualna kadetska prvakinja Europe (Erzerum 2022.) LORENA HORVAT iz BK Thor Bartolovca branit će lanjsko zlato iz Turske u Mariboru, u petak, 25. kolovoza 2023. godine.!

Zlatna LORENA HORVAT, najmlađa europska prvakinja, u polufinalu EP-a u Mariboru pobijedila je podijeljenom odlukom Turkinju Fatmu Toktay i osigurala novu borbu za zlato!

Tehnički jača i okretnija Lorena protiv opasne, snažne udaračice iz Turske presudnu prednost stekla je jednoglasnom odlukom 5:0 u prvoj rundi.

Druge dvije runde završile su podijeljenim odlukama za konačni trijumf naše velike prvakinje iz malog Bartolovca!

BK Thor Bartolovec je na EP-u u Mariboru osvojio dvije medalje, Lorenu u finalu i broncu Lane Skupnjak, a Lorena je lani bila prva Hrvatica uopće koja je postala prvakinja Europe (kasnije je dvije titule u juniorkama i mlađim seniorkama osvojila MARIELA ŠTEKO)!

LORENA HORVAT za novo europsko zlato borit će se protiv Ukrajinke ILONE DIDENKO koja je u polufinalu uvjerljivo svladala reprezentativku Irske!

Druga mlada boksačica Thor Bartolovca, najmanjeg mjesta u Hrvatskoj koje ima ozbiljan boksački klub, donosi u svoj Bartolovec europsku broncu!

Lana Skupnjak postigla je uspjeh karijere osvajanjem europske medalje! U kategoriji do 64 kg u polufinalu je jednoglasnom odlukom izgubila meč od favoritkinje, prvakinje Cassie Henderson iz Irske.

Lana je dan ranije svladala prvakinju Češke Ester Dvorsku i osigurala drugu veliku medalju za mali Bartolovec!

Čakovčanka TIA ZADRAVEC u kategoriji do 60 kg pobijedila je u polufinalu kadetskog EP-a Mađaricu Vaneszu Annu Tallosi i plasirala se u veliki finale i borbu za zlato!

Mlada Čakovčanka Tia pod vodstvom trenera Vanje Kostela (BK Čakovec) je apsolutna senzacija Europskog prvenstva, u dva dana svladala je odlične suparnice iz Irske i Mađarske!

U izjednačenom meču mađarska prvakinja dobila je prvu rundu 3:2, drugu je istovjetnom odlukom 3:2 dobila Tia i izborila prednost u trećoj, odlučujućoj rundi za veliku, najveću pobjedu u karijeri!

TIA ZADRAVEC u finalu Europskog kadetskog prvenstva (petak, 25. VIII. 2023.) za zlato će se boriti protiv prvakinje Engleske Rihanne Holden koja je u polufinalu uvjerljivo nadjačala suparnicu iz Italije!

Najnovije vijesti

Pretraživanje