Dobar start na ‘Talijanu’

Hrvatska boksačka reprezentacija dobro je krenula na međunarodnom Boksačkom turniru u Sarajevu. Pobjede su upisali i Matej Uremović u poluteškoj i Mladen Sobjeslavski u srednjoj.

U glavni grad Bosne i Hercegovine stigli su boksači iz sedam zemalja. A Hrvatska je sa pet boksača bila jedna od brojnih ekipa na Memorijalu Mustafa Hajrulahović Talijan. Podršku iz prvog reda im je pružio i Predsjednik HBS-a Bono Bošnjak. Mladen Sobjeslavski je u srednjoj boksao sa Kosovarom Armendom Nezirajem. U tvrdom, odličnom susretu naš boksač slavio je prekidom u drugoj rundi i sutra boksa sa Makedoncem. Odličan je bio i Matej Uremović. On je bez previše problema savladao Arsena Etemija iz Makedonije. On sutra boksa sa Njemcem, dok će Dominik Gubo u 64 kg boksati Ivanom Blazevičem iz BiH, a Petar Cetinić u velteru sa Venhad Haziraj iz Kosova. Uz naše boksače su izbornik Leonard Pijetraj i trener Kristian Hodak te sudac Žarko Mladin.