Deni Alagić poražen u finalu Praga

U Pragu je završen turnir za mlađe seniore Memorijal Julius Torma. U 11 finala održanih posljednjeg dana natjecanja nastupio je i Hrvat Deni Alagić. Njega je u finalu kategorije do 56 kilograma tijesno porazio Francuz Romain Goreini. U kategoriji do 60 kilograma slavio je još jedan Francuz Matheo Rousseau koji je u polufinalu eliminirao našeg Alena Ahmatovića. Uz

U Pragu je završen turnir za mlađe seniore Memorijal Julius Torma. U 11 finala održanih posljednjeg dana natjecanja nastupio je i Hrvat Deni Alagić.

Njega je u finalu kategorije do 56 kilograma tijesno porazio Francuz Romain Goreini. U kategoriji do 60 kilograma slavio je još jedan Francuz Matheo Rousseau koji je u polufinalu eliminirao našeg Alena Ahmatovića. Uz Francuze na turniru su pobjeđivali boksači iz Češke Republike, Austrije i Poljske. Hrvatska je u Pragu nastupila sa pet natjecatelja, koji se kući vraćaju sa tri bronce i srebrom.

Ovaj turnir poslužio je kao jedna od priprema za planirano EUBC europsko prvenstvo za mlađe seniore, koje se boksa u studenom u Crnoj Gori..