ČETVORICA HRVATA U RINGU U UTORAK, 15. OŽUJKA 2022. Veočić, Ježek, Leskur i Ahmetović bore se za četvrtfinale Europskog prvenstva U-22 u Poreču!

ČETVORICA HRVATA U RINGU U UTORAK, 15. OŽUJKA 2022. Veočić, Ježek, Leskur i Ahmetović bore se za četvrtfinale Europskog prvenstva U-22 u Poreču!

Poslije dva dana natjecanja na Europskom prvenstvu za seniore i seniorke do 22 godine u Poreču, Hrvatska ima omjer od dvije pobjede i dva poraza.

U osminu finala pobjedama su se plasirali Deni Alagić (63,5 kg) i Noa Ježek (71 kg) – Alagić je podijeljenom odlukom pobijedio reprezentativca Estonije, a Ježek s uvjerljivih 5:0 predstavnika Litve.

Teškaši Marko Ramljak (86 kg) i Jan Morović (92 kg) nisu imali naklonost ždrijeba – debitanti na međunarodnoj sceni namjerili su se na vrlo kvalitetne kandidate za medalje – Ramljak je izgubio od prvaka Italije, a Morović od prvaka Turske.

U utorak, 15. ožujka u porečkoj dvorani Intersport nastupit će četvorica naših reprezentativaca:

do 67 kg: Alen Ahmetović u osmini finala borit će se s moćnim Azerbajdžancem Nabijem Isgandarovom. Azer je u prvom meču jednoglasno svladao predstavnika Gruzije. Meč Ahmetović – Isgandarov sedmi je po redu u popodnevnom programu od 14.00 sati (RING A).

do 71 kg: Noa Ježek imat će svoj drugi meč nakon uvjerljive uvodne pobjede nad Litavcem Laurikietisom u 1/8 finala protiv Čeha Adama Valenta. Meč Ježek – Valenta također je sedmi po redu u popodnevnom programu od 14.00 sati, ali na RINGU B.

do 75 kg: Gabriel Veočić borit će se u 1/8 finala protiv predstavnika BiH s njemačkom adresom Lea Cvitanovića (pobijedio ga lani na SP-u u Beogradu!). Cvitanović je najbolji boksač koji predstavlja BiH, a Veočić je naš glavni adut za postolje! Meč Veočić – Cvitanović je drugi u večernjem programu iza 18.00 sati (RING A).

do 80 kg: Petar Leskur u osmini finala borit će se protiv reprezentativca Njemačke Demila Dadaeva koji je u 1. kolu sa sigurnih 5:0 pobijedio Rumunja Florina-Catalina. Meč Leskur – Dadaev peti je po redu u večernjem programu od 18.00 sati (RING B).

SVI REZULTATI 2. DANA EUROPSKOG PRVENSTVA U-22 U POREČU:

results day 2 sesion 1 ring a

RESULTS-DAY 2 SESSION 1 RING B (1)

results day 2 sesion 2 ring a

RESULTS- DAY 2 SESION 2-RING B

RASPORED MEČEVA 3. DANA EUROPSKOG PRVENSTVA U-22:

day 3-schedule

 

 

Najnovije vijesti

Pretraživanje