BRAĆA FILIPI TIJESNO IZGUBILI U ČETVRTFINALU DEBRECENA

Hrvatski boksački reprezentativci braća Josip Bepo (do 91 kg) i Šime (+91 kg) Filipi tijesno su izgubili na bodove u četvrtfinalu Istvan Bocskai memorijala u Mađarskoj.

Josip Bepo odlično je startao sa Rusem Nurmagomedov Abdulkhamidom. Na kraju slavio je iskusniji ruski teškaš sa 17:13.
– Prema mom mišljenju suci su bili malo više naklonjeni Rusu. Usprkos porazu, prezadovoljan sam odrađenim i kako se Josip Bepo snašao u Mađarskoj – izjavio je nakon poraza Izbornik Marijo Šivolija-Jelica.
Stariji brat Filipi, superteškaš Šime, također je pružio sjajan meč sa turskim boksačem Agit Yusufom. Ipak, suci su sa 9:8 dodijelili pobjedu Turčinu.
– Čista krađ – zagrmio je Šivolija – Šime je bio bolji, međutim suci su odlučili drugačije. U svakom slučaju moram pohvaliti Šimu na odrađenom jer je prikazao odličnu borbu, a uspjeh je i veći ako znamo da mu je ovo, kao i Bepu, prvi seniorski međunarodni meč. Opravdali su poziv u reprezentaciju.
Njihovim četvrtfinalnim porazima, Hrvatska boksačka reprezentacija završila je bez pobjede svoj nastup na Memorijalu u Debrecenu. Podsjetimo, jučer je u osmini finala izgubio Andrej Gudac (do 75 kg) diskvalifikacijom.

Najnovije vijesti

Pretraživanje