Boksački kamp u Selcu

U predivnoj prirodnoj okolini, u mjestu Selce, otvara se ljetni boksački kamp od 08. do 15.08.2019., koji organizira i provodi proslavljeni hrvatski boksač i trener Marijo Šivolija Jelica putem svoje tvrtke “Funky Cvita jdoo” te hostela Karlovac. Kamp je namijenjen početnicima, rekreativcima i natjecateljima u boksu. Izvršni odbor Hrvatskog boksačkog saveza, dao je potporu ovom hvalevrijednom projektu.

U hostelu Karlovac, u kojemu je smještaj i objedovanje,  bit će „baza“ boksača koji će trenirati pod nadzorom vrhunskih trenera na 2 ringa, od kojih ćemo izdvojiti Mateja Matkovića i u jednom dijelu Željka Mavrovića. Osim boksačkih treninga, treninzi će se realizirati na prirodnim terenima hotelskog kompleksa  koji svojim sadržajima pruža izvrsne uvjete za pravilan sportski razvoj.

Hostel Karlovac godinama usavršava svoje usluge u domeni sporta i priprema sportaša, a njegovi djelatnici su se specijalizirali za organizaciju sportskih kampova. Polaznici kampa trenirat će 2 puta dnevno, a blizina mora, smještaj i prehrana te uvjeti za trening pružaju mogućnost odlične pripreme djece, sportaša i rekreativaca, neovisno o iskustvenoj i uzrasnoj kategoriji.

Za sve detaljnije informacije, kao i rezervaciju,  možete dobiti na broj mobitela 099/808 1900.