BOKS NA OTVORENOM Treće kolo 1. Hrvatske boksačke lige i HBL/mladi u subotu, 19. lipnja 2021. na jezeru Jarun

U subotu, 19. lipnja 2021. održat će se 3. kolo 1. Hrvatske boksačke lige i HBL/mladi. Izvršni organizator trećeg kola je BK Gladijator Zagreb i natjecanje će se održati na otvorenome – u prostorima BK Gladijator za treninge, škole boksa i vježbanje s građanima u Športsko-rekreacijskom parku Jarun (južna strana, pored skate-parka) gdje će se postaviti ringovi pod šatorom.

Prijave za 3. kolo Prve hrvatske boksačke lige i HBL/mladi kao i za dosadašnja primaju se na Hrvatssi boksački savez, na mail adresu:

boks.natjecanja@gmail.com

Rok za prijave je srijeda, 16. lipnja do 24 sata.

Nakon prva dva kola Hrvatske boksačke lige i HBL/mladi održana u Zagrebačkom boksačkom centru, a koja su okupila do 40 klubova iz cijele Hrvatske u svim kategorijama, u vodstvu su boksači Aresa iz Zadra, a puno bodova skupili su boksači iz Rijeke, Pule, Slavonskog Broda, Splita, Osijeka, Požege, Rovinja, iz zagrebačkih klubova itd….

Boks na otvorenome, u omiljenoj sportskoj i rekreativnoj zoni Zagrepčana na Jarunu, bit će lijepa demostracija boksačke vještine i znanja, te najbolja popularizacija i promocija boksa za sve poklonike aktivnog života,  jer zbog epidemioloških mjera sva boksačka natjecanja ove i prošle godine odvijala su se bez prisustva gledatelja.

To je i intencija Hrvatskog boksačkog saveza da se boks što brže vrati gledateljima i u planu su akcije za atraktivna boksačka događanja na otvorenome i revitalizaciju programa “Boks na vodi” koja se već ranije, prije epidemioloških mjera, vrlo uspješno provodila u mjestima duž jadranske obale.

Hrvatski boksački savez poziva sve klubova iz Istre, Primorja i Dalmacije da se jave za organizaciju natjecanja na otvorenom u svojim sredinom tijekom ljetnih mjeseci.

Na donjim fotografijama je prostor BK Gladijatora u Športsko-rekreacijskom parku Jarun za treninge, škole boksa i rekreaciju građana