BOKS NA OTVORENOM Četvrto kolo HBL-a u subotu 11. IX. ponovo na Jarunu, a ove subote 4. rujna BK Gladijator poziva na javne sparinge

BOKS NA OTVORENOM Četvrto kolo HBL-a u subotu 11. IX. ponovo na Jarunu, a ove subote 4. rujna BK Gladijator poziva na javne sparinge

U subotu, 11. rujna 2021. na zagrebačkom jezeru Jarun, u prostoru ljetnog vježbališta BK Gladijator održat će se 4. kolo Hrvatske boksačke lige i HBL/mladi.

Posljednje ovogodišnje kolo održano 3. kolo HBL u lipnju također je bilo organizirano na Jarunu, na dva ringa na otvorenom i okupilo je 46 klubova iz cijele Hrvatske, a organizatori iz BK Gladijator zaslužili su sve čestitke za prekrasni sportski doživljaj u jedinstvenom ambijentu pokraj jarunskog jezera.

U posljednjem 3. kolu Hrvatske boksačke lige najuspješniji je bio BK Leonardo Zagreb ispred klubova Arene Pula, Čakovca, Aresa Zadar, Salone, Fight Cluba Kovačić Varaždin i Rovinja.

U donjem privitku nalazi se poredak i bodovi svih klubova u 3. kolu Hrvatske boksačke lige:

1. HBL 2021. 3. KOLO

Tjedan dana prije 4. kola Hrvatske boksačke lige i HBL/mladi 11. rujna, ove subote, 4. rujna BK Gladijator u svom prostoru za treninge na otvorenom na Jarunu poziva sve boksačke klubove na javni sparing:

Pozivamo sve klubove na javni sparing koji je namijenjen za rekreativce, početnike i natjecatelje!
Javni sparing-trening će se održati na jezeru Jarun u našem centru na otvorenom (na južnoj strani jezera Jarun pokraj skate parka)

Sparing se održava prema boksačkim pravilima:
𝙍𝙪𝙠𝙖𝙫𝙞𝙘𝙚 18𝙤𝙯 𝙞 𝙠𝙖𝙘𝙞𝙜𝙖 𝙥𝙤 𝙞𝙯𝙗𝙤𝙧𝙪.
𝙎𝙚𝙣𝙞𝙤𝙧𝙞 & 𝙈𝙡𝙖𝙙𝙞 𝙎𝙚𝙣𝙞𝙤𝙧𝙞:
runde 3 x 3 minute + 1 minuta odmor (2004-1981.)

𝙅𝙪𝙣𝙞𝙤𝙧𝙞 3 𝙭 2 𝙢𝙞𝙣. (1 𝙢𝙞𝙣. 𝙤𝙙𝙢𝙤𝙧) (2006/2005.)
𝙆𝙖𝙙𝙚𝙩𝙞 3 𝙭 1.30 (1 𝙢𝙞𝙣. 𝙤𝙙𝙢𝙤𝙧) (2007/2008.)
𝙈𝙡. k𝙖𝙙𝙚𝙩𝙞 3 𝙭 1 𝙢𝙞𝙣  (1 𝙢𝙞𝙣. 𝙤𝙙𝙢𝙤𝙧) (2009/2010.)

Svaki sudionik mora imati svoju kacigu dok će rukavice osigurati BK Gladijator ukoliko sudionik nema svoje.

 

Najnovije vijesti

Pretraživanje