Berc nastupa prvi na Svjetskom prvenstvu

Mislav Berc u kategoriji do 56 kilograma prvi će u ring na Svjetskom prvenstvu juniora u Armeniji, javio je danas Izbornik Dragan Vidajić koji je zajedno s trenerom reprezentacije Nenadom Mitrovićem poveo u Erevan šestoricu hrvatskih boksača.

– Ždrijeb je dobar, tako će prvi u ring Berc sutra (29.11.). Ima jaku konkurenciju, čak 49 boksača u svojoj kategoriji, a borit će se sa Ircem Nevinom. Odmah nakon njega u ring ulazi i Franko Antić u velteru. Kod njega je 35 boksača u kategoriji, a on će prvo kolo boksati sa Hungom iz Kineskog Taipeha – kaže Vidajić.
Što se ostalih boksača tiče, oni su slobodni prvo kolo. Tako će Josip Žižić u srednjoj nastupiti u subotu (1.12.) sa pobjednikom u meču između Latvijca i Šveda. U nedjelju (2. 12.) Luka Mažar u lakoj čeka pobjednika između Amerikanca i Nijemca, Marin Mindoljević u teškoj boksa s Grkom, Arapoglouom, dok u superteškoj Josip Granić boksa s Ircem Roshanzadehom.
U Armeniju je stiglo 367 boksača iz 69 zemalja.