Izbornik Yousef Hasan s četvero hrvatskih juniora na jakom međunarodnom turniru u Vrbasu

Izbornik Yousef Hasan s četvero hrvatskih juniora na jakom međunarodnom turniru u Vrbasu

Četvero hrvatskih juniorskih reprezentativaca pod vodstvom izbornika Yousefa Hasana otputovalo je na vrlo jaki turnir, AIBA-ine A kategorije, juniorski Kup nacija u Vrbasu (Srbija) gdje će se u respektabilnoj međunarodnoj konkurenciji natjecati od 8. do 13. lipnja 2021. godine.

Izbornik Yousef Hasan u Vrbas je poveo mlade boksače Anthonyja Mirkovića (75 kg) iz BK Arena Pula, Matea Pejića (80 kg) iz BK Rijeka i Lovru Pavčeca (+81 kg) iz BK Nokaut Zagreb, te juniorku Niku Lopac (+80 kg) iz BK Senj.

Uz izbornika Hasana naše juniore u Vrbasu prate treneri Vladan Babić (BK Rijeka) i Veselin Lakičević (BK Senj), te liječnik dr. Haitham Muhamed Ali.

U Vrbasu nastupaju najbolji juniori iz 17 zemalja, počev od velesila Rusije, SAD, Indije, Kazahstana itd… Kao i hrvatskim predstavnicima, svima je to odlična i posljednja provjera za Juniorsko prvenstvo svijeta od 1. srpnja 2021. u Tbilisiju (Gruzija).

Svi naši juniori u Vrbasu su državni prvaci na koje juniorski izbornik Hasan računa za Svjetsko prvenstvo, a Lovro Pavčec (+81 kg) i Mateo Pejić (80 kg) su i kadetski viceprvaci Europe iz 2019. godine.

Sretno i puno uspjeha našim mladim boksačima i boksačici u natjecanju u Vrbasu.

Hrvatska selekcija, juniori Pejić, Pavčec, Mirković i juniorka Lopac s izbornikom Hasanom (lijevo) i trenerima krenuli su u Vrbas ispred Hrvatskog boksačkog saveza

 

 

Najnovije vijesti

Pretraživanje