Naslovnica

Loš start u Vrbasu

12:44 - 17.08.2018. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti  

Hrvatski reprezentativci nisu dobro krenuli sa svojim nastupima u Srbiji. Na drugom juniorskom Kupu nacija u Vojvodini, već prvog dana natjecanja od nastavka su se oprostili četvero naših predstavnika. Prema informacijama trenera, dva poraza stigla su nezasluženo.

Read More


Šest natjecatelja na juniorskom Kupu nacija

15:08 - 16.08.2018. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti  

Danas je u Vrbasu odrađen ždrijeb 2. Kupa nacija za juniore. Hrvatsku će predstavljati četiri boksača i dvije boksačice, koji su do nedjelje u Srbiji. U Vojvodinu je stiglo 125 boksača i 50 boksačica iz 24 zemlje širom svijeta. Susreti i svečano otvaranje počinje u 16 sati, a mečevi u 16 i 30. Od naših predstavnika već prvog dana u ring ih ulazi četvero.

Read More


Zadar je oduvijek imao kvalitetne boksače

13:26 - 12.08.2018. in Vijesti  

Kada je netko u boksu 47 godina jasno je da za njega tu nema tajni ili praznoga hoda. Ako nije na treningu ili nekom važnom natjecanju Dragan Vidajić uvijek nađe razloga da dođe u dvoranu BK Zadar. Iako predsjednik, u krvi mu je ostalo pregledavati snimke, proučavati boksače.

Read More


SP uvijek donese iznenađenje

09:53 - 08.08.2018. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti, Vijesti sa prvenstva Hrvatske  

Nikolina Čačić do 57 kg , Anita Žilić do 64 kg i Antonija Žaja do 75 kg kao prvakinje Hrvatske i odlčno rangirane na Europskom prvenstvu u Italiji,  dobile su šansu da nastupe na Svjetskom prvenstvu za mlađe seniorke koje će se održati u Mađarskoj. A o curama će se brinuti uz trenere i izbornik Ivan Brnić.

Read More


Veočić najbolji boksač u Mađarskoj

18:16 - 04.08.2018. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti  

Hrvatski boksački reprezentativac Gabrijel Veočić proglašen je najboljim boksačem turnira mlađih seniora, koji se posljednjih dana boksao u Koezselu. Uz njega, pobjedu hrvatskoj reprezentaciji donijela je i Nikolina Čačić.

Read More


Stiglo je vrijeme da iz Osijeka stigne i šampion

07:09 - 04.08.2018. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti, Vijesti sa prvenstva Hrvatske  

Bavljenje boksom ima svoje zakonitosti koje počinju u Školi boksa gdje se otkrivaju talenti. Nakon toga, iskustvo se gradi kroz uzraste kadeta, juniora , mlađih seniora te seniora.

Read MoreMlađi seniori u Mađarskoj

13:31 - 02.08.2018. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti  

Hrvatski boksački reprezentativci slijedeća dva dana bit će u Koezselu gdje će nastupiti na Turniru u čast hrvatskog plemića Jurišića. Na poziv mađarskog saveza u tromeču sa Ukrajinom I domaćinima nastupit će četvero mlađih seniora.

Read More