Naslovnica

SP Juniori: Prtenjača prekidom u finale Svjetskog prvenstva

15:25 - 23.04.2014. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti  

Hrvatski boksački reprezentativac Luka Prtenjača (69 kg) prekidom se plasirao u finale Svjetskog juniorskog prvenstva koje se od 10-25 travnja boksa u Bugarskoj. Sesvečanin je u polufinalu dvaput rušio Bjelorusa Ilyasa Adzinayeu čime je kao treći Hrvat ušao o ovo povijesno boksačko finale.

Read More


SP Juniori: Filipi u finalu Svjetskog prvenstva

13:37 - 23.04.2014. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti  

Hrvatski boksački reprezentativac Toni Filipi u teškoj kategoriji plasirao se u finale Svjetskog juniorskog prvenstva koje se od 10-25 travnja boksa u Bugarskoj. Zadranin je u polufinalu jednoglasnom odlukom sudaca 3:o (30:27, 30:26, 30:27) pobijedio Koreanca Kima.

Read More


SP Juniori: Plantić u finalu Svjetskog prvenstva

12:45 - 23.04.2014. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti  

Hrvatski boksački reprezentativac u srednjoj kategoriji Luka Plantić plasirao se u finale Svjetskog prvenstva za juniore u boksu, koje se od 10-25 travnja održava u Bugarskoj. Sesvetski borac je čisto sa 3:0 na bodove pobijedio jakog Ukrainca Ramija Gadzhyiev.

Read More


SP Juniori: Predsjednik Bošnjak stigao na polufinala

12:33 - 22.04.2014. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti  

I predsjednik Hrvatskog boksačkog saveza Bono Bošnjak stigao je danas u Sofiju, gdje će sutra bodriti naše boksače u polufinalnim ogledima Svjetskog prvenstva za juniore. Hrvatska je ostvarila vanserijski uspjeh, osiguravši čak tri Svjetske medalje u iznimno jakoj konkurenciji.

Read More


SP Juniori: I Prtenjača u polufinalu!

17:02 - 21.04.2014. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti  

Hrvatski boksački reprezentativac Luka Prtenjača u velteru plasirao se u polufinale Svjetskog juniorskog prvenstva u boksu koje se od 10-25. travnja održava u Bugarskoj. Prtenjača je za plasman na Olimpijske igre mladih te osiguranu svjetsku medalju pobijedio Talijana Lizzija jednoglasnom odlukom sudaca. Ovo je treći hrvatski polufinalist SP-a uz srednjaša Luku Plantića i teškaša Tonija Filipija.

Read More


SP Juniori: Plantić i Filipi osigurali medalje i OI mladih

15:03 - 21.04.2014. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti  

Sjajan uspjeh ostvarili su hrvatski boksači na Svjetskom prvenstvu za juniore u Sofiji osiguravši medalju te odlazak na Olimpijske igre mladih u Kinu. Luka Plantić u srednjoj je maestralno pretukao Kazahstanca Belzana Bokirova, a teškaš Toni Filipi u tijesnoj borbi savladao je Azerbajdžanca Shukrana Mehdiyeva. Večeras još u četvrtfinalu veltera boksa Luka Prtenjača sa Talijanom Lizzijem.

Read More


SP Juniori: Prtenjača i Filipi izborili četvrtfinale

21:43 - 20.04.2014. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti  

Hrvatski boksački reprezentativci Luka Prtenjača (69 kg) i Toni Filipi (91 kg) plasirali su se u četvrtfinale Svjetskog prvenstva u boksu za juniore. Uz Luku Plantića ovo su naša treća četvrtfinala i tri borbe za medalju te kvalifikaciju za Olimpijske igre mladih u Kini.

Read More