Naslovnica

Predsjednica odlikovala Hrgovića i Pijetraja

17:50 - 05.12.2016. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti, Vijesti sa prvenstva Hrvatske  

filipPredsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović odlikovala je danas osvajača olimpijske boksačke bronce Filipa Hrgovića i Izbornika Hrvatske boksačke reprezentacije Leonarda Pijetraja. Filip je odlikovan Redom Danice hrvatske s likom Franje Bučara za izniman sportski uspjeh i osvajanje medalja na Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama u Rio de Janeiru 2016. te promociji sporta i ugleda Republike Hrvatske u svijetu.

Read More


Ivanković član komisije za informiranje i izdavaštvo HOO-a

17:35 - 05.12.2016. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti, Vijesti sa prvenstva Hrvatske  

ivankovicPredsjednik Zagrebačkog boksačkog saveza Nenad Ivanković novi je član komisije za informiranje i izdavaštvo pri Hrvatskom olimpijskom odboru. Ovo je iznimna čast kako za njega osobno,tako i za hrvatski boks.

Read More


Još jedan poziv za Regionalnu ligu

17:28 - 05.12.2016. in Međunarodni turniri i prvenstva, Uncategorized, Vijesti  

Hrvatski boksački savez, odlukom Izvršnog odbora poziva sve hrvatske klubove, koji imaju financijskih te organizacijskih mogućnosti da iskažu interes za sudjelovanje u Regionalnoj ligi, čiji se početak očekuje iduće godine.  Ukoliko postoji zainteresiranost i financijska mogćnost pokrivanja velikih troškova, obzirom na sudjelovanje klubova iz Srbije, Bosne i Hercegovine te Makedonije,  savez će iste prijaviti i za sudjelovanje na e-mail saveza hbs@boks-savez.hr.

Read More


Redovna svečana Skupština HBS-a 11.12. u Panorami

17:26 - 05.12.2016. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti, Vijesti sa prvenstva Hrvatske  

Redovna, svečana sjednica skupštine Hrvatskog boksačkog saveza održat će se 11.12. (nedjelja) u zagrebačkom hotelu Panorama s početkom u 12 sati. Na sjednici će biti i inaugurirani 20 novih AIBA 1-star trenera Hrvatskog boksačkog saveza.

Read More


Plantić najbolji strani boksač „Adem Jasharija“

02:36 - 28.11.2016. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti  

planticHrvatski reprezentativac Luka Plantić (81 kg) proglašen je najboljim stranim boksačem međunarodnog boksačkog turnira „Adem Jashari“ koji se ovog tjedna održavao u Prištini. Pred oko 500 gledatelja, Plantić je potpuno nadmoćno pobijedio Belgijanca Aydire Yadassina, jednoglasnom odlukom sudaca 3:0.

Read More


Pogledajte finale Adem Jashari turnira

12:18 - 27.11.2016. in Međunarodni turniri i prvenstva, Uncategorized, Vijesti  

Na slijedećem linku možete pogledati finalne borbe međunarodnog boksačkog turnira Adem Jashari. Finala su na rasporedu od 12 sati. http://www.rtklive.com/sq/livestream/rtk1/

Read More


Plantić i Zeljko u finalu „Adem Jasharija“

11:22 - 27.11.2016. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti  

zeljko_mHrvatski boksački reprezentativci Luka Plantić i Marko Zeljko plasirali su se u finale kvalitetnog međunarodnog turnira Adem Jashari, koji se boksa ovog vikenda u Prištini. Velteraš Zeljkou polufinalu je jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio Albanca Denisa Murju.

Read More