Naslovnica

Početkom lipnja kolo Pevex lige

12:00 - 18.05.2020. in Vijesti  

Hrvatski boksački savez početkom šestog mjeseca održat će drugo kolo Pevex lige za seniore. Prema planu, Izbornik Dorijan Čalić na ovo će kolo pozvati potencijalne sudionike za svjetske kvalifikacije za olimpijske igre.

Read More


Preminuo Vidoje Vujić

11:49 - 18.05.2020. in Vijesti  

Ove subote u Rijeci nakon teške bolesti u 70. godini života preminuo je dr. sc. Vidoje Vujić, predsjednik Hrvatske gosodarske komore – Županijske komore Rijeka i redoviti profesor i znanstveni savjetnik u području ekonomije na Fakultetu za turistički i hotelski menadžment u Opatiji te poznati boksački djelatnik   i nekadašnji predsjednik Hrvatskog boksačkog saveza te nekadašnji predsjednik BK Rijeka.

Read More


Danas početak treninga!

08:22 - 13.05.2020. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti  

Nastavno na Odluku o izmjeni Odluke o nužnim mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19 koju je Stožer za civilnu zaštitu RH u nedjelju, 10. svibnja 2020. godine, a kojom se omogućuje početak rada teretana, fitness i sportsko-rekreacijskih centara od 13. svibnja 2020. godine, Hrvatski zavod za javno zdravstvo donio je Preporuku za treninge i športsko-rekreativne aktivnosti u zatvorenim športskim objektima.

Read More


Počeo “European Shadowboxing Challenge”

12:30 - 12.05.2020. in Uncategorized, Vijesti  

Jučer je službeno započeo “European Shadowboxing Challenge” kojeg je predstavio Predsjednik EUBC-a Franko Falcinelli. Ovaj projekt stvoren je tijekom pandemije koronavirusa COVID-19, a kako bi se potaknule sportske aktivnosti uz primjenu socijalnog distanciranja.

Read More


Obavijest – početak rada klubova i sportskih centara

11:49 - 12.05.2020. in Vijesti, Vijesti sa prvenstva Hrvatske  

Stožer za civilnu zaštitu RH donio je Odluku o izmjeni Odluke o nužnim mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19 kojom su ponovo dozvoljeni svi športski treninzi i to za sve uzrasne kategorije, a početak rada teretana, fitness i sportsko-rekreacijskih centara dozvoljava se od 13. svibnja 2020. odnosno bazena od 18. svibnja 2020. godine.

Read More


Preporuka za trening sportaša

10:40 - 27.04.2020. in Vijesti, Vijesti sa prvenstva Hrvatske  

Poštovano članstvo, sukladno preporuci Zavoda za javno zdravstvo, glede treninga vrhunskih sportaša želimo pojasniti isto.

Read More


Potpore SDUŠ-a za očuvanje radnih mjesta u sportu

10:28 - 27.04.2020. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti  

Poštovano članstvo, Središnji državni ured za sport donio je potporu za očuvanje radnih mjesta u pravnim osobama iz sustava športa pogođenim koronavirusom (COVID – 19).

Read More