Naslovnica

Živkoviću nagrada za Životno djelo

14:32 - 13.12.2018. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti  

Proteklog vikenda u Varaždinu održana je svečana sjednica Hrvatskog boksačkog saveza na kojoj su ovogodišnjim laureatima uručene godišnje nagrade te jedna za životno djelo. Upravo ova potonja velika počast pripala je dugogodišnjem treneru hrvatske reprezentacije i boksačkog kluba Rijeka Ivanu Živkoviću.

Read More


Boks je ljubav bez obzira na godine i zvjezdice

08:21 - 13.12.2018. in Vijesti  

U svakom sportu pa tako i boksu postoje pravila koja tijekom borbe koristi sudac. Da ne bi bilo zabune. I u šakačkom sportu, poraženima i navijačima koji su daleko od objektivnosti uvijek je kriv naravno čovjek u bijelom i leptir mašnom. Sve to prošao je i Naim Ramaj iz Koprivnice koji je drugi Hrvat koji se može pohvaliti s trećom, najvišom zvjezdicom kvalitete.

Read More


Gradonačelnik Zadra primio predstavnike HBS-a i klubova

15:16 - 12.12.2018. in Vijesti  

Danas je u Zadru gradonačelnik Branko Dukić primio je povodom projekta Škola boksa Hrvatskog boksačkog saveza predstavnike HBS-a i zadarskih klubova. 

Read More


Osijek open potvrdio dizanje kvalitete mlađih seniora i seniora

12:10 - 12.12.2018. in Uncategorized, Vijesti, Vijesti sa prvenstva Hrvatske  

Boksački klub Osijek po šesti je puta bio uspješan organizator međunarodnog boksačkog turnira “Osijek boksing opena”. Po završetku turnira naš sugovornik bio je Matej Matković.

Read More


PPH Varaždin: Uremović najbolji boksač

15:08 - 08.12.2018. in Vijesti, Vijesti sa prvenstva Hrvatske  

Poluteškaš  Matej Uremović iz Rijeke proglašen je najboljim boksačem Pojedinačnog prvenstva Hrvatske za seniore do 22 godine. Varaždinsko Graberje ugostilo je danas finala Pprvog po redu PH za seniore do 22 godine.

Read More


PPH Varaždin: Odrađena ženska finala

21:41 - 07.12.2018. in Vijesti, Vijesti sa prvenstva Hrvatske  

Danas je u Varaždinu održan drugi dan Pojedinačnog prvenstva Hrvatske za seniorke te PPH za seniore do 22 godine. Ujedno odrađena su ženska finala, pa smo dobili pet novih državnih prvakinja.

Read More


Ramaj položio treću sudačku AIBA zvijezdicu

22:43 - 06.12.2018. in Vijesti  

Hrvatski boksački sudac Naim Ramaj uspješno je položio ispit za treću sudačku AIBA zvijezdicu. Nažalost, drugi naš sudac Edvardo Gustin za par bodova nije uspio ostvariti isto, ali veseli naznaka ispitivača da vjeruju kako će i ovaj hrvatsku arbitar uskoro steći to zvanje.

Read More