Naslovnica

Cetinić srebrni na Zlatnoj rukavici

14:04 - 13.08.2017. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti  

Hrvatski boksački reprezentativac Petar Cetinić, osvojio je srebrnu medalju na jakom međunarodnom turniru za mlađe seniore Vojvođanskoj zlatnoj rukavici. Petar je u odličnom meču finala izgubio od Kazahstanca Talgata Shaikena, a o intenzitetu borbe najbolje govori podatak da su boksači dobili pokale za najborbeniji par.

Read More


Lovren Svjetski policijski prvak

13:31 - 13.08.2017. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti  

Hrvatski boksački reprezentativac Branimir Lovren novi je svjetski prvak u superteškoj kategoriji sa Svjetskih policijskih i vatrogasnih igara koje se upravo održavaju u Los Angelesu. Lovren, inače pripadnik Interventne jedinice policije, nakon dugog turnira u finalu je savladao američkog Samoanca Jean Tuisamoa.

Read More


Cetinić u finalu Vojvođanske zlatne rukavice

20:19 - 12.08.2017. in Međunarodni turniri i prvenstva, Uncategorized, Vijesti  

Hrvatski boksački reprezentativac u kategoriji mlađih seniora Petar Cetinić plasirao se u finale jakog međunarodnog turnira u Srbiji. Petar je jednoglasno 5:0 na bodove pobijedio kvalitetnog Izraelca Viacheslava Kuleva.

Read More


Prvenstvo EU: Sara Beram brončana

11:59 - 12.08.2017. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti  

Hrvatska boksačka reprezentativka Sara Beram osvojila je brončanu medalju na Prvenstvu Europske Unije u Italiji. Beram koja je u kategoriji do 57 kg, nakon odlične pobjede nad Šveđankom u osmini finala za dlaku je izgubila sudačkom odlukom završnicu prvenstva.

Read More


Lovren blizu završnice Svjetskog policijskog prvenstva

11:42 - 11.08.2017. in Međunarodni turniri i prvenstva, Uncategorized, Vijesti  

Hrvatski suprteškaš Branimir Lovren odlično napreduje na Svjetskim policijskim i vatrogasnim igrama na kojem se boksa i Svjetsko prvenstvo za aktivne policajce i vatrogasce. Lovren, inače član postrojbe specijalne policije MUP-a Hrvatske odlično se snašao u Los Angelesu i ide prema završnici.

Read More


Prvenstvo EU: Beram danas u borbi za finale

11:29 - 11.08.2017. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti  

Hrvatska seniorska reprezentativka Sara Beram danas će jurnuti premafinalu Prvenstva Europske Unije, koje se ovog tjedna boksa u talijanskoj Casciji. Naša će boksačica za suparnicu imati Njemicu Wahner Ornella Gabriele, koja je u dosadašnjem dijelu prvenstva jednoglasno pobjeđivala Poljakinju i Irkinju.

Read More


Cetinić napravio veliki uspjeh

11:15 - 11.08.2017. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti  

Kao što smo i već pisali, Hrvatske reprezentativac u mlađim seniorima Petar Cetinić, napravio je veliki korak ka osvajanju Vojvođanske zlatne rukavice. On je u svom prvom meču savladao Europskog juniorskog prvaka, Bugara Ivana Atanasova.

Read More