Naslovnica

SP: Velika pobjeda Miluna

18:34 - 16.09.2019. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti  

Hrvatski superteškaš Marko Milun upisao je prvu pobjedu na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Marko je jednoglasnom odlukom sudaca slavio protiv viceprvaka Afrike Kimbembi Tshikeve iz Konga.

Read More


SP: Milun danas u ringu

14:31 - 16.09.2019. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti  

Hrvatski boksački reprezentativac Marko Milun danas će odraditi prvo kolo u superteškoj kategoriji na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Aktualni brončani europljanin boksat će sa Afrikancem Kimbembi Tshikevom iz Konga, inače srebrnim sa ovogodišnjih Afričkih igara.

Read More


SP: Zeljko završio s nastupom

14:14 - 13.09.2019. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti  

Hrvatski boksački reprezentativac u velteru Marko Zeljko izgubio je jednoglasnom odlukom sudaca u prvom kolu Svjetskog prvenstva u Rusiji. Bolji od Zeljka bio je Francuz Hambli Wahida.

Read More


SP: Danas Zeljko u ringu

12:13 - 13.09.2019. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti  

Danas će u ring na Svjetskom prvenstvu u Rusiji ući hrvatski velteraš Marko Zeljko. Najbolji boksač ovogodišnjeg državnog prvenstva boksa protiv Francuza Hambli Wahida, koji je prije mjesec dana osvojio španjolski Boxam turnir. Wahid je zadnji puta na velikom natjecanju bio 2017. u poluvelteru, kada je izgubio u drugom kolu.

Read More


SP: Poraz Filipija

15:48 - 10.09.2019. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti  

Hrvatski boksački reprezentativac teške kategorije Toni Filipi izgubio je podijeljenom odlukom sudaca svoj prvi meč na Svjetskom prvenstvu u Ekatarinburgu. Toni je sa 3:2 poražen od Litvanca Tadasa Tamasauskasa u eliminacijama.

Read More


EP Mlađi seniori: Ćaćić viceprvakinja Europe!

14:26 - 10.09.2019. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti  

Hrvatska boksačica Nikolina Ćaćić srebrna je u kategoriji do 54 kg na Europskom prvenstvu za mlađe seniore, koje se do danas održavalo u Bugarskoj. Nikolina je bila po našem mišljenju dosta bolja od Irkinje Fay u finalu. Solidno je krenula i njene napade nagradio je u prvoj rundi bugarski sudac.

Read More


SP: Uremović posustao protiv Francuza

12:57 - 10.09.2019. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti  

Hrvatski boksač Matej Uremović izgubio je u prvom kolu Svjetskog prvenstva za seniore u Rusiji jednoglasnom odlukom sudaca. Uremovića je nadboksao Francuz Ntambwe Gaetana, koji je nametnuo tempo.

Read More