Naslovnica

Obavijest: Bundesliga

14:25 - 27.09.2016. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti  

bundesliga-logoHrvatski boksački savez poziva sve zainteresirane klubove i Saveze da se odazovu prijavama za Bundesligu. Naime, momčad iz Hrvatske zahvaljujući inicijativi Predsjednika Hrvatskog boksačkog saveza Bone Bošnjaka sudjelovat će u predstojećoj sezoni međunarodne Bundeslige. Stoga sve članice HBS-a, koje smatraju da imaju natjecateljski, organizacijski i financijski kapacitet da sudjeluje u Bundesligi, pozivaju se da svoje ponude za nastup dostave na e-mail Hrvatskog boksačkog saveza hbs@boks-savez.hr.

Read More


Rezultati otvorenog prvenstva Primorsko – Goranske županije

11:22 - 27.09.2016. in Vijesti, Vijesti sa prvenstva Hrvatske  

Ove nedjelje u dvorani Mladost na Trsatu održalo se otvoreno prvenstvo Primorsko – Goranske županije gdje je nastupilo 26 boksača iz 11 Hrvatskih klubova.

Read More


Pratljačić prekidom do zlata na “Talijanu”

21:50 - 25.09.2016. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti  

lukapratljacicfacebookSjajni mladi hrvatski boksački reprezentativac Luka Pratljačić ovjenčao se zlatom na jakom međunarodnom emorijalnom turniru Mustafa Hajrulahović “Talijan” u Sarajevu. Glavni grad Bosne i Hercegovine izgleda da leži ovom članu BK Borovo iz Vukovara. Nakon kvalitetne polufinalne pobjede nad domaćinom teškaš Luka je prekidom u finalu stigao do svog prvog seniorskog međunarodnog naslova.

Read More


Pratljačić u finalu “Talijana”

09:36 - 25.09.2016. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti  

IMAG0504

Sjajnom izvedbom mladi teškaš Luka Pratljačić, kao jedini hrvatski predstavnik na međunarodnom memorijalnom boksačkom turniru Mustafa Hajrulahović “Talijan” u Sarajevu. Izvrsni Osječanin u kvalitetnom polufinalu sa domaćim boksačem Ibrahimom Handanovićem uspješno je odradio težak meč. Usprkos iskustvu Bosanca srčanost Luke i njegovi dugi direkti posebno su domili suce. A bacanjem Ibrahima u nokdaun u posljednjoj rundi zapečatilo je odličnu pobjedu.

Read More


U nedjelju Otvoreno prvenstvo Primorsko Goranske županije

14:00 - 23.09.2016. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti  

IMAG0492Ove će nedjelje u Rijeci biti održano Otvoreno prvenstvo Primorsko Goranske županije. Najavu prvenstva na tiskovnoj konferenciji podržao je i Predsjednik HBS-a Bono Bošnjak, koji je tom prilikom pohvalio organizatore najavivši da će zasigurno organizacija biti na visokom nivou, kao i svakog puta u Rijeci.

Read More


Zagrebački tim otkazao nastup u Rijeci

13:51 - 23.09.2016. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti  

Prema obavijesti vodstva Zagrebačkog tima Premier lige, ove nedjelje neće biti okršaja u ringu sa IPG timom  u Rijeci. Naime Zagrebački tim otkazao je susret, a prema najavama vodstva lige isti će iz tog razloga biti registriran kao 18:0 za IPG tim.

Read More


Održan Memorijal Zdravko Žugelj-Piko

08:38 - 20.09.2016. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti  

IMAG0487U dvorani OŠ Gračani održana je prvi memorijalni turnir “Zdravko Žugelj – Piko”, u spomen na preminulog boksača Lokomotive i Kralja Tomislava, seniorskog prvaka Hrvatske već sa 16 godina (1995.). Priredbu je organizirao boksački klub Sveti Mihael (Zagreb).

Read More