Naslovnica

Hrvatski treneri na polaganju za AIBA zvanja

22:20 - 21.10.2017. in Vijesti  

Čak šestero hrvatskih trenera ovog je tjedna u Sloveniji na polaganju za prvu AIBA zvjezdicu. Njih i AIBA instruktora Adama Kusiora u Podčetrtku su posjetili Predsjednik Bono Bošnjak i Glavni tajnik Marko Marović.

Read More


RL: Sesvete pobijedile Pink Panter

22:07 - 21.10.2017. in Međunarodni turniri i prvenstva, Uncategorized, Vijesti  

Jedini hrvatski predstavnik u boksačkoj regionalnoj ligi BK Sesvete, superiorno su u dvorano OŠ Novi Jelkovec pobijedile makedonski Pink Panter. Sesvećani su bez poraza odradili domaćinstvo čime su ponovno ušle u izglede za osvajanje lige.

Read More


1 HBL: Uspješno odboksano kolo u Sesvetama

22:01 - 21.10.2017. in Vijesti, Vijesti sa prvenstva Hrvatske  

Danas je u dvorani OŠ Novi Jelkovac uspješno odboksano kolo 1. Hrvatske boksačke lige.

Read More


EP mlađi seniori:Reprezentacija u Turskoj

13:57 - 21.10.2017. in Međunarodni turniri i prvenstva, Uncategorized, Vijesti, Vijesti sa prvenstva Hrvatske  

Hrvatska boksačka reprezentacija stigla je u Tursku, gdje će idućih 10 dana nastupiti na Europskom prvenstvu za mlađe seniore. UAntaliju je otišlo šestero boksača i dva trenera, dok će im se u nedjelju pridružiti Izbornik i još jedan trener.

Read More


1. HBL: Upareni boksači za subotu

18:24 - 19.10.2017. in Uncategorized, Vijesti, Vijesti sa prvenstva Hrvatske  
  1. Čak 28 parova upareno je za subotnje kolo 1. Hrvatske boksačke lige, koje će se održati u OŠ Novi Jelkovac u Sesvetama. Vaga, koja će se održati u dvorani, zakazana je od 10-11 sati, a mečevi će započeti u 12 sati i 30 minuta.
Read More


WSB: Zadar jedan od gradova domaćina?

16:49 - 18.10.2017. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti  

Izaslanstvo Hrvatskog boksačkog saveza posjetilo je Zadar, gdje su jučer odradili drugi dio pregovora o Zadru kao jednom od domaćina Svjetske boksačke lige. Predsjednik Zadarskog boksačkog saveza Pero Knežević, zajedno sa uglednim poduzetnicima iz Zadra poput Petra Špike, poduprli su ideju i potvrdili da će Zadar biti spreman ponijeti teret organizacije jednog domaćeg meča Hrvatskog WSB tima.

Read More


Lovren zlatni u Mađarskoj

16:34 - 18.10.2017. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti  

Hrvatski boksač Branimir Lovren osvojio je zlato na turniru četiri nacije, koji se boksao proteklog vikenda u Budimpešti. Branimir je u finalu pobijedio Mađara Széchenyi István Négy Nemzet Tornánaka i zasluženo ponio pehar u toj kategoriji.

Read More