Naslovnica

Knjižice za prošlu godinu – BESPLATNE

16:57 - 19.01.2017. in Vijesti  

Poštovano članstvo, sukladno preporuci Izvršnog odbora Hrvatskog boksačkog saveza uz račune za godišnju članarinu koji su Vam stigli na e-mail adrese i poslani poštom, nema stavke knjižice od prethodne godine, što je uvijek bio slučaj. Ovo je izvanredni slučaj, koji je odobren od čelništva saveza za ovu godinu, obzirom da su lani bile nove knjižice za sve boksače i boksačice, a da financijska situacija u klubovima i državi nije na zavidnom nivou. Sukladno tome na računima je istaknutoda su samo za ovu godinu, knjižice iz prethodne godine – GRATIS.

Read More


Izborni sparing u subotu

16:52 - 19.01.2017. in Vijesti, Vijesti sa prvenstva Hrvatske  

Izbornik seniorske hrvatske boksačke reprezentacije Leonard Pijetraj pozvao je niz potencijalnih kandidata za reprezentaciju na izbornisparing. Isti će se održaati u subotu s počeetkom u 11 sati u prostorijama BK Leonardo, Cerska ulica u Zagrebu.

Read More


Poziv klubovima i Savezima

17:17 - 18.01.2017. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti  

Još jednom pozivamo zainteresirne klubove i Saveze koji imaju organizacijske i financijske mogućnosti da se priključe u regionalnu ligu. Trenutno liga broji sedam klubova, od čega dva iz Hrvatske, a idealno bi iz natjecateljskih razloga da ih bude 8 i to u dvije grupe. Svi zainteresirani mogu se javiti na e-mail Hrvatskog boksačkog saveza.

Read More


Predsjednik AIBA-e Wu i Predsjednik EUBC-a Falcinelli čestitali Bošnjaku

17:14 - 18.01.2017. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti  

letter-to-mr-bono-bosnjakPredsjednici Svjetske i Europske boksačke organizacije Kinez dr Chin Kuo Wu i Talijan Franco Falcinelli čestitali su Predsjedniku Hrvatskog boksačkog saveza Boni Bošnjaku na osvojenoj najvišoj državnoj nagradi za sport “Franjo Bučar”.

Read More


U Zagrebu s održava sastanak regionalne lige

23:19 - 17.01.2017. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti  

img_4821Predstavnici sedam klubova sudionika regionalne lige okupili su se u Zagrebu na sastanku oko strategije i kalendara regionalne boksačle lige u kojoj će prve godine sudjelovati četiri države. Uz Hrvatsku tu su Bosna i Hercegovina, Srbija i Makedonija. Osim hrvatskog predstavnika BK Sesveta, nastupit će još BK Pink Panter Štip iz Makedonije, BK Loznica, BK Lazarevac i BK Vojvodina Spartak iz Srbije, te iz Bosne i Hercegovine BK Radnik iz Bijeljine i BK Slavija iz Banja Luke.

Read More


Bošnjaku uručena nagrada “Franjo Bučar”

22:49 - 17.01.2017. in Međunarodni turniri i prvenstva, Vijesti  

nagrada-franjo-bucarPredsjedniku Hrvatskog boksačkog saveza Boni Bošnjaku uručena je prestižna nagrada ‘Franjo Bučar‘, najviše državno priznanje za sport. Šandor je jedan od 15 laureata iz cijele države, a nagrade su u Središnjem državnom uredu za šport uručili v.d. zamjenik državne tajnice dr. sc. Krešimir Šamija i predsjednik Odbora za dodjelu Državne nagrade za sport prof. dr. sc. Damir Knjaz.

Read More


Ćaćić sjajna sa Svjetskom prvakinjom

11:20 - 16.01.2017. in Uncategorized, Vijesti  
cof

cof

Hrvatska juniorska reprezentativka Nikolina Ćaćić u uzbudljivom finalu Kupa nacija, svojevrsnog Svjetskog kupa u žeenskom boksu, odlično je odboksala sa aktualnom svjetskom prvakinjom u 57 kg, Ruskinjom Angelinom Galebovom. Nakon dobivene prve runde, Nikolina je malo smanjila tempo što je u slijedeće dvije runde Galebova iskoristila za pobjedu.

Read More